Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
KLUDI A-Xes držák náhradní role toaletního papíru chrom 4897205
KLUDI A-Xes držák náhradní role toaletního papíru chrom 4897205 KLUDI A-Xes držák náhradní role toaletního papíru chrom 4897205

KLUDI A-Xes držák náhradní role toaletního papíru chrom 4897205

KLUDI A-Xes držák náhradní role toaletního papíru chrom 4897205 zásobník toaletního papíru nástěnná montáž s upevňovacím materiálem pro jednu roli oboustranný nástěnný držák A-Xes Multitalentov... Zobrazit celý popis »


Výrobce: KLUDI
Kód / Model: 4897205

Popis

KLUDI A-Xes držák náhradní role toaletního papíru chrom 4897205

zásobník toaletního papíru
nástěnná montáž
s upevňovacím materiálem
pro jednu roli
oboustranný nástěnný držák

A-Xes
Multitalentované. Vznešené. Univerzální. Věrné heslu: Protiklady se přitahují, jsou koupelnové doplňky KLUDI A-XES hranaté a kulaté, materiál jednoduchý avšak ušlechtilý, charakter napínavý a specifický. Všechny výrobky lze dle individuálního požadavku namontovat na levou nebo na pravou stranu. Série koupelnových doplňků KLUDI A-XES má co nabídnout i vzhledem ke své funkčnosti: díky skrytému upevnění zmizí montážní šrouby a zabudované tlumící kroužky zajišťují nehlučný dotyk chromových částí a saténového skla. Ideálně kombinovatelné se sériemi KLUDI O-CEAN, KLUDI BOZZ nebo KLUDI ZENTA jsou koupelnové doplňky KLUDI A-XES univerzálně použitelné.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.