Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Čtečka čárových kódů bluetooth bezdrátová CT30
Čtečka čárových kódů bluetooth bezdrátová CT30 Čtečka čárových kódů bluetooth bezdrátová CT30 Čtečka čárových kódů bluetooth bezdrátová CT30 Čtečka čárových kódů bluetooth bezdrátová CT30 Čtečka čárových kódů bluetooth bezdrátová CT30

Čtečka čárových kódů bluetooth bezdrátová CT30

Čtečka čárových kódů bluetooth bezdrátová CT30 Miniaturní bezdrátová čtečka čárových kódů CT30 pracuje se všemi zařízeními s operačními systémy Windows, Linux, Android, iOS a je tak vhodná i pro... Zobrazit celý popis »

5 400 Kč
včetně DPH

Množství:   Porovnat
Výrobce: KAMODY
Záruka: 2 roky
Kód / Model: CT30
Váha: 0,20 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Čtečka čárových kódů bluetooth bezdrátová CT30

Miniaturní bezdrátová čtečka čárových kódů CT30 pracuje se všemi zařízeními s operačními systémy Windows, Linux, Android, iOS a je tak vhodná i pro chytré telefony se systémem Android nebo Apple iPhone, iPod a další. Proměňte Váš počítač nebo mobil v chytrou čtečku čárových kódů, pokladnu nebo terminál skladové evidence.

Nastavení a připojení čtečky je velmi jednoduché. Čtečka se velmi jednoduše připojí k jakémukoliv zařízení s technologií bluetooth a ihned funguje jako spolehlivá, lehká a výkonná čtečka mnoha formátů čárových kódů do vzdálenosti až 10 metrů. Vůči zařízení se identifikuje jako standardní HID zařízení (simulace klávesnice) a je možné použít i mód SPP (RS232 kompatibilní). Je proto možné ji využít i jako čtečku pro pokladny nebo ekonomické systémy Pohod
a, K2, Helios a další.

Čtečka podporuje režim načítání do vlastní paměti (mód inventury), do které pojme až několik tisíc záznamů, které pak přenese do připojeného zařízení. Umožňuje manuální skenování, automatické skenování (stále zapnuto) nebo automatické skenování po přiblížení čárového kódu. Provedení přečtení kódu je oznámeno zablikáním LED diody a pípnutím, jehož hlasitost je nastavitelná. Formát přenosu dat lze nastavit.

K napájení používá čtečka 2 baterie typu AA, se kterými vydrží více než 100 hodin nepřetržitého provozu. Zařízení se při delší nečinnosti samo uvede do režimu úspory energie nebo se vypne. Konfigurace čtečky se provádí skenováním speciálních čárových kódů v manuálu. Je odolná, vydrží pád z 1,5 metru bez poškození díky absenci pohyblivých částí a antivibračnímu uchycení čtecího laseru.

Balení obsahuje čtečku, poutko na ruku, manuál s konfiguračními čárovými kódy a 2 baterie.

Záruka 2 roky.

Specifikace:

Paměť: 256KB
Barevná hloubka rozlišovače: 32-bit
Rozlišení skeneru: 2500 pixelů
3 ovládací tlačítka
Minimální kontrast čteného kódu: 30%
Typ laseru: 1D
Bluetooth verze: 2.0
Procesor: ARM7 72MHz
Pracovní vzdálenost: 6cm - 30cm
Komunikační vzdálenost: 10m
Pracovní rychlost: 200 přečtení za sekundu
Podporované standardy: Code 11, Code 93, MSI, Code 128, UCC/EAN-128, Code 39, EAN-8, EAN-13, UPC-A, ISBN, Industrial 25, Interleaved 25, Standard 25 a další.

Rozměry: 950 x 41 x 21 mm
Hmotnost: cca 170 g
Barva: Černá
Materiál: ABS+TPU plast - odolnost proti rozbití při volném pádu z 1,5 metru

Specifikace

Parametry
Připojení bezdrátové
Čtecí vzdálenost 30 cm
Komunikační vzdálenost 10 m
Dokovací stanice NE
Zdroj energie baterie
Rychlost skenování 150 - 200 /s

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.