Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
OPP ruční lis na ovoce 20l LO20
OPP ruční lis na ovoce 20l LO20 OPP ruční lis na ovoce 20l LO20 OPP ruční lis na ovoce 20l LO20 OPP ruční lis na ovoce 20l LO20 OPP ruční lis na ovoce 20l LO20 OPP ruční lis na ovoce 20l LO20

OPP ruční lis na ovoce 20l LO20

Ruční lis na ovoce slouží k lisování štávy z rozdrceného ovoce. To je stlačováno za pomoci šroubového mechanismu lisovací deskou. Šťáva volně vytéká otvory v lisovacím koši a je zachytávána v ner... Zobrazit celý popis »


Výrobce: OPP
Kód / Model: LO20

Popis

Ruční lis na ovoce slouží k lisování štávy z rozdrceného ovoce. To je stlačováno za pomoci šroubového mechanismu lisovací deskou. Šťáva volně vytéká otvory v lisovacím koši a je zachytávána v nerezové okapávací misce.

Objem: 20 l
Rozměry (š,hl.,v): 490 x 450 x 750 mm
Hmotnost: 31 kg

Určeno pro domácí výrobu biologicky čistých ovocných nápojů.
- masivní dřevěná konstrukce
- velice kvalitní tvrdé bukové dřevo
- minimum kovových dílů
- okapávací miska z nerezové oceli

Lisy na ovoce
Ruční lisy na ovoce slouží k získávání šťávy z ovoce, např. jablek a hroznů. Ovoce musí být před lisováním rozdrcené nebo alespoň nakrájené na malé kousky. Lis je vyroben s bukového dřeva, odkapávací miska z potravinářského nerezového plechu, šroub a spojovací díly z oceli s povrchovou úpravou. Rozdrcené ovoce se dává do textilního sáčku, následně pak otáčením vřetene dojde k vylisování šťávy. Lisovaná šťáva není v přímém styku s kovem. Koš největšího 40 ltr. lisu je dělený, aby se snáze vyjímala zbylá drť. V balení je 6 distančních hranolků pro zefektivnění práce. Součástí balení je i jeden textilní sáček. K získání výborného domácího džusu vám již schází pouze vaše ovoce.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.