Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA Combisystem Zahradní nůžky na větve dvoubřité, 35 mm 00298-20
GARDENA Combisystem Zahradní nůžky na větve dvoubřité, 35 mm 00298-20 GARDENA Combisystem Zahradní nůžky na větve dvoubřité, 35 mm 00298-20 GARDENA Combisystem Zahradní nůžky na větve dvoubřité, 35 mm 00298-20 GARDENA Combisystem Zahradní nůžky na větve dvoubřité, 35 mm 00298-20

GARDENA Combisystem Zahradní nůžky na větve dvoubřité, 35 mm 00298-20

GARDENA combisystem dvoubřité nůžky na větve s 5-ti násobným přenosem se ideálně hodí pro stříhání starších, dřevnatých větví ve vysokých stromech. V kombinaci s GARDENA combisystem teleskopická ... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: GARDENA
Záruka: 25 let
Kód / Model: 00298-20
Váha: 1,13 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

GARDENA combisystem dvoubřité nůžky na větve s 5-ti násobným přenosem se ideálně hodí pro stříhání starších, dřevnatých větví ve vysokých stromech. V kombinaci s GARDENA combisystem teleskopická násada, větve lze snadno řezat ze země bez žebříku až do velkých výšek. Pojistka zajišťuje, že spojení zůstává bezpečné. Integrovaný dvojitý přenos páky a převodovky 5-násobku umožňují obrovskou úsporu úsilí. To zaručuje snadné řezání větví až do cca. 35 mm v průměru. Potažená čepel non-stick s upravenou geometrií pro definovanou fixaci větve (větev se nemůže pohybovat při řezání) zaručují čistý a přesný řez, stejně jako snadné čištění.
Díky nastavitelnému D-grip je provoz pohodlný a ergonomický. D-grip má lanové úložiště (lano není zaplést při práci / skladování) s fixací na konci lana na obou stranách. Tažný kabel je 4,7 m dlouhá a odolný proti roztržení a lze snadno ovládat.

Parametry:
- Délka kabelu: 4,7 m
- Max. ø větví: 35 mm
- Systém D-grip

Doporučujeme teleskopickou násadu combisystem.

ilustrační foto

Specifikace

Parametry
Max.průměr střihu 35 mm
Typ Dvoubřité

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.