Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA smart řízení zavlažování, sada 19209-20
GARDENA smart řízení zavlažování, sada 19209-20 GARDENA smart řízení zavlažování, sada 19209-20 GARDENA smart řízení zavlažování, sada 19209-20 GARDENA smart řízení zavlažování, sada 19209-20 GARDENA smart řízení zavlažování, sada 19209-20

GARDENA smart řízení zavlažování, sada 19209-20

GARDENA smart sada řízení zavlažování a senzoru ovládá zavlažovací systém až se šesti zavlažovacími ventily 24 V, což umožňuje individuální a plně automatické zavlažování šesti zahradních ploch p... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 19209-20

Popis

GARDENA smart sada řízení zavlažování a senzoru ovládá zavlažovací systém až se šesti zavlažovacími ventily 24 V, což umožňuje individuální a plně automatické zavlažování šesti zahradních ploch podle individuálních požadavků. Sada obsahuje smart řízení zavlažování, smart senzor a smart gateway. Smart řízení zavlažování je velmi flexibilní a kompatibilní s většinou komerčně dostupných zavlažovacích ventilů 24 V. Může nahradit řídicí jednotku vašeho stávajícího zavlažovacího systému na zahradě a změnit ji na smart. Po připojení se již nebude nadzemní nebo podzemní zavlažovací systém řídit a spravovat klasickým způsobem, ale prostřednictvím bezplatné aplikace GARDENA smart (iOS/Android). Umožní vám to nastavit až šest nezávislých zavlažovacích zón ve vaší zahradě s různými plány zavlažování. Smart řízení zavlažování lze ideálně kombinovat se systémem Sprinklersystem nebo Micro-Drip-System značky GARDENA. Je chráněno před stříkající vodou a lze jej proto bez problémů instalovat venku. Ve spojení s přiloženým smart senzorem, který měří vlhkost půdy přímo u kořenů rostlin, umožňuje optimální zavlažování v souladu s požadavky rostlin. Naměřené hodnoty, jako je úroveň vlhkosti a aktuální teplota půdy, se odesílají přes internet přímo do aplikace GARDENA smart na vašem smartphonu nebo tabletu přes smart gateway. Takže můžete sledovat, aktivovat a nastavovat zavlažovací systém vaší zahrady kdykoliv a kdekoliv. Smart gateway, která je součástí sady, je středobodem vašeho nového smart systému. Díky výkonným bezdrátovým přijímačům nabízí bezpečné a stabilní připojení s velkým dosahem. Smart gateway se snadno připojí k vašemu internetovému routeru pomocí WiFi nebo LAN kabelu. Díky užitečnému průvodci v aplikaci GARDENA smart je instalace a nastavení velmi snadné. Smart sadu, obsahující senzor a řízení zavlažování, lze kdykoli rozšířit o další zařízení ze systému GARDENA smart. Nikdy neopustíte svoji zahradu. Díky inteligentnímu zavlažovacímu systému a robotické sekačce je o vaši zahradu postaráno, ať jste kdekoliv.

Parametry:
• Zdroj energie: 230 V / 24 V
• Počet řiditelných zavlažovacích ventilů 24 V: 6
• Třída ochrany: IP X4
• Individuálně nastavitelné pomocí aplikace smart
• Vhodné pro instalaci venku
• Master kanál pro řízení čerpadla
• Propojení s ventily Spojovací kabel 24 V (č. v. 1280)
• Volně ke stažení, bez poplatku, dostupné pro smartphony, tablety a web

Požadavky:
• Wi-fi router a připojení na internet, smartphone, tablet nebo PC

Obsah balení:
• smart řízení zavlažování
• smart senzor
• smart gateway

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.