Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ALVEUS Set NIAGARA 60 dřez 900x500 mm + baterie AM 20, béžová
ALVEUS Set NIAGARA 60 dřez 900x500 mm + baterie AM 20, béžová ALVEUS Set NIAGARA 60 dřez 900x500 mm + baterie AM 20, béžová ALVEUS Set NIAGARA 60 dřez 900x500 mm + baterie AM 20, béžová

ALVEUS Set NIAGARA 60 dřez 900x500 mm + baterie AM 20, béžová

Rozměr: 900 x 500 mm Rozměr skříňky: 600 mm, roh 900 mm Rozměr vaničky: 350 x 420 x 160 mm, 105 x 300 x 70 mm Struktura povrchu: granit Barevné provedení granitu: beige Příslušenství v ceně: sif... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ALVEUS
Kód / Model: SETA157

Popis

Rozměr: 900 x 500 mm
Rozměr skříňky: 600 mm, roh 900 mm
Rozměr vaničky: 350 x 420 x 160 mm, 105 x 300 x 70 mm
Struktura povrchu: granit
Barevné provedení granitu: beige
Příslušenství v ceně: sifon pop-up
Typ montáže: vestavěný dřez

Baterie:
Rozměr: 244 x 175 mm
Barevné provedení: beige
- vytahovací, sprcha

Více o značce Alveus
Výrobky značky Alveus (granitové dřezy Alveus, kuchyňské digestoře Alveus, dřezové baterie Alveus, sortery a další) jsou určeny pro moderní kuchyně. V dnešních interiérech je rozmezí mezi kuchyní a obývacím prostorem skoro nepatrné, ačkoliv se minimalistické kultivované designové řešení začaly získávat na popularitě.

Granitové dřezy Alveus dokonale odpovídají nejnovějším nápadům v oblasti nábytku a architektonickému řešení. Granitové dřezy Alveus jsou vyrobené z nejkvalitnějších moderní materiálů, což zaručuje snadnou údržbu a jsou šetrné k životnímu prostředí. Moderní kuchyně jsou flexibilní, dobře navrhovány a stále více osvobozeny od tradičního rozdělování na prostory pro vaření, přípravu a mytí. S nejmodernějšími dřezy, značky kuchyňských nerezových dřezů Alveus propagujícími inovační a funkční řešení kuchyně, přesahují limity tzv. mokré zóny kuchyně.

Pevnost
Kompozitní granitové dřezy Alveus jsou odolné proti nárazu a vysokým teplotám.
Granitové dřezy Alveus jsou vyrobeny z kompozitního materiálu ALGRANIT obsahujícího více jak 70% částic žuly spojených dohromady vysoce kvalitním pryskyřičným polymerem, aby bylo dosaženo vysoké pevnosti a odolnosti proti teplotám až do 280 °C. Granitové dřezy Alveus se mohou pochlubit vynikající odolností proti poškrábání a nárazu, zatímco jejich uhlazený povrch zajišťuje jednoduchost údržby čistoty; od špíny, skvrn a vodního kamene. Zvýšená pevnost materiálu a údržba čistoty podle instrukcí zaručuje těmto granitovým dřezům Alveus dlouhodobou životnost.

Užitečnost
Vaničky granitových dřezů Alveus mohou být až o 4 centimetry hlubší, než u jiných výrobců. Kapacita granitového dřezu Alveus je takto zvětšena až o několik litrů, což značně usnadňuje mytí objemných kusů a velkého množství nádobí. Granitové dřezy Alveus se používají se 70 a 114 mm otvory na sifóny (dle modelu), což umožňuje rychlé odpouštění velkého množství vody.

Údržba a péče
Granitové dřezy Alveus jsou snadné na údržbu a čištění, díky tomu, že jsou vyrobené z materiálů nejvyšší kvality. Většina skvrn a špíny může být odstraněna pomoci jemných neobrušujících tekutých čistících prostředků nebo přípravků na bázi čpavku. Trvanlivější skvrny mohou být odstraněny bělícími (zředěnými na 50% vodou) nebo jemným leštidlem, zatímco usazeniny vodního kamene 9% kyselinou octovou.
Nepoužívejte čistící prostředky obsahující chlor (chlornan sodný) nebo kyselinu sodnou. Kompozitní materiály nevystavujte působení agresivních chemických přípravků (odstraňovače laku, čistič trouby, koncentrované kyseliny, louh apod.) mohou zničit povrch dřezu. Pokud by došlo ke kontaktu, rychle opláchněte povrch vodou. Krájejte na krájecí desce a ne přímo na povrchu dřezu!

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.