Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
INTEDOOR ZARJA vysoká koupelnová skříňka závěsná pravá ZASV35P15
INTEDOOR ZARJA vysoká koupelnová skříňka závěsná pravá ZASV35P15 INTEDOOR ZARJA vysoká koupelnová skříňka závěsná pravá ZASV35P15 INTEDOOR ZARJA vysoká koupelnová skříňka závěsná pravá ZASV35P15

INTEDOOR ZARJA vysoká koupelnová skříňka závěsná pravá ZASV35P15

INTEDOOR ZARJA vysoká koupelnová skříňka závěsná pravá ZASV35P15 Vysoká koupelnová skříňka šíře 35cm, pravá (pánty vpravo), závěsná, za plnými dvířky jedna stavitelná police, dvě otevřené stavit... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: ZASV3510P15

Popis

INTEDOOR ZARJA vysoká koupelnová skříňka závěsná pravá ZASV35P15

Vysoká koupelnová skříňka šíře 35cm, pravá (pánty vpravo), závěsná, za plnými dvířky jedna stavitelná police, dvě otevřené stavitelné police.

šířka : 35 cm
hloubka : 32,5 cm
výška: 170 cm
povrchová úprava: dřevodekor 15
Toto zboží je zakázková výroba upravená pro potřeby zákazníka, na zboží je vybírána záloha a není možné jej vrátit.

ZARJA
Série ZARJA nabízí koupelnové skříňky s keramickými umyvadly v rozměrech 55 až 85cm. Vyrábí se v závěsném provedení s možností doplnění 2 nebo 4 nožiček.
Zrcadlové stěny mohou být osazeny světelnými rampami (SR) s halogenovým osvětlením 2×20W, 12V, vypínačem a elektrickou zásuvku na 220V, krytí IP 23; nebo halogenovým osvětlením KARO 100W, krytí IP 23, provedení mat. Certifikováno TÜV.
Čelní plochy (dvířka, krycí desky, rampy a police zrcadel) a korpusy jsou z 18mm lamina ve vysokém bílém lesku nebo ve dvou dřevodekorech. Hrany nábytku jsou olepeny PUR lepidlem pro nadstandardní ochranu proti vlhkosti. Dvířka opatřena tlumeným dovíraním.

INTEDOOR
INTEDOOR je jedním z nejvýznamnějších výrobců koupelnového nábytku v České republice. Společnost je vybavená moderními technologiemi a dlouholetými zkušenostmi.
U výrobků je využíván především vlastní design a vlastní konstrukční řešení. Některé výrobky má společnost chráněné jako průmyslové vzory v řadě zemí Evropské unie.
Společnost INTEDOOR má obchodní partnery v rámci svých exportních aktivit mezi evropskými řetězci i velkoobchody.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.