Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
KOLO Uni 2 boční univerzální panel 75 cm wenge PWP4075K11
KOLO Uni 2 boční univerzální panel 75 cm wenge PWP4075K11 KOLO Uni 2 boční univerzální panel 75 cm wenge PWP4075K11

KOLO Uni 2 boční univerzální panel 75 cm wenge PWP4075K11

KOLO Uni 2 boční univerzální panel 75 cm wenge PWP4075K11 Provedení: wenge Materiál: MDF s PVC fólií, odolné proti vlhkosti. KERAMAG – KOLO – SANITEC s.r.... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: PWP4075K11

Popis

KOLO Uni 2 boční univerzální panel 75 cm wenge PWP4075K11

Provedení: wenge
Materiál: MDF s PVC fólií, odolné proti vlhkosti.

KERAMAG – KOLO – SANITEC s.r.o.
SANITEC, největší evropský výrobce sanitární keramiky a vybavení pro koupelny, zaujímá i významné postavení v celosvětovém měřítku. SANITEC je největším nebo druhým největším výrobcem a dodavatelem sanitární keramiky v každé zemi. V České a Slovenské republice jej reprezentuje obchodní a marketingové zastoupení SANITEC, s.r.o. , které nabízí: sanitární keramiku, exkluzivní série keramiky a nábytku KERAMAG; sanitární keramiku, koupelnový nábytek, vany, masážní vany a sprchové kouty KOLO s moderním designem a vysokou kvalitou za rozumnou cenu včetně vybavení malých koupelen a prostor pro tělesně postižené a školky;instalační podomítkové moduly pro WC Technic s jedinečnou funkcí Smart Fresh, exkluzivní sprchové kouty KORALLE.

K hlavním výrobkům, které na český a slovenský trh dodává patří:
* KERAMAG – exkluzivní série koupelnové keramiky a nábytku vysoké kvality uspokojí i ta nejvyšší přání náročných zákazníků. Moderní design, pocházející od slavných designérů zaručuje dlouholetou spokojenost.
* KOLO - Výrobky značky KOLO nabízejí výjimečně široký sortiment keramiky, nábytku, van a sprchových koutů za výbornou cenu. Díky rozmanitým tvarům a provedení je možné si zařídit koupelnu podle vlastních představ.
* KORALLE - Moderní designové sprchové kouty, sprchové vaničky a vany dodávají skvělé estetické pocity. Upoutávají originálním designem, perfektním provedením a vysokým komfortem.

Sprchové kouty KOLO a KORALLE
Moderní sprchové kouty KOLO za rozumnou cenu i luxusní sprchové kouty KORALLE jsou vyráběny v mnoha typech a rozměrech. V nabídce jsou rohové čtvrtkruhové sprchové kouty KOLO a čtvercové sprchové kouty. Nechybí stěnové sprchové kouty KOLO a sprchové dveře KOLO. Sprchové kouty KOLO a sprchové kouty KORALLE vytváří z koupelny místo příjemné relaxace a pohody. Výjimečná transparentnost, moderní minimalistická elegance, kvalitní technické provedení, dokonalá těsnost, pohodlný chod dveří a extrémně snadné čištění vede k velkému zájmu o tyto sprchové kouty KOLO a KORALLE.

Koupelnový nábytek KOLO a KERAMAG
Koupelnový nábytek KERAMAG a koupelnový nábytek KOLO nabízí originální design a výběr z mnoha stylů. Koupelnový nábytek KERAMAG a KOLO je vyroben z materiálů odolných vlhkosti. Koupelnový nábytek KERAMAG a KOLO zahrnuje mnoho typů skříněk a zrcadel s potřebným úložným prostorem. Koupelnový nábytek je navržen podle nejnovějších trendů. Vysokou kvalitu zaručuje kvalitní odzkoušený materiál, kvalitní tvrdé laky stejně jako vysoce spolehlivé kování s doživotní zárukou. Koupelnový nábytek KERAMAG a KOLO od nás splňuje nejvyšší jakostní standardy a umožňuje správnou funkci po mnoho let. Novinkou je řada nábytku Domino – univerzální sestavy, které lze kombinovat s většinou umyvadel KOLO.

Vany KOLO
Od obdélníkové vany KOLO, přes rohové vany KOLO, asymetrické vany KOLO, oválné vany KOLO a kruhové vany KOLO, vede cesta k nám, k moderním a kvalitním vanám značky KOLO. Všechny vany jsou vyráběné z nejkvalitnějšího akrylátu Lucite® a jsou k dispozici i jako masážní vany KOLO. Při volbě vany věnujte pozornost tomu, aby naše vana KOLO byla opravdu pohodlná. Uživatelské vlastnosti vany zvyšují estetické podhlavníky a praktická madla. Relaxaci a dokonalé uvolnění nabízí hydromasážní vany KOLO, které jsou pro zachování vysoké hygieny vybaveny systémy desinfekce.

Celoevropsky respektovaná značka Kolo Vám nabízí vysoce kvalitní výrobky s moderním designem za rozumnou cenu. Kolo se svou šířkou sortimentu stává naprostou jedničkou v oblasti základní a střední cenové kategorie. Keramika Kolo udává trend v oblasti snadné údržby a komfortu.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.