Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SANTECH 2-dílná vanová zástěna MODERN 2
SANTECH 2-dílná vanová zástěna MODERN 2 SANTECH 2-dílná vanová zástěna MODERN 2

SANTECH 2-dílná vanová zástěna MODERN 2

SANTECH Vanová zástěna MODERN 2 Provedení: dvoukřídlá zalamovací Celkový rozměr vanové zástěny: 80 x 140 cm Výplň skla: transparentní sklo 4 mm Povrch rámu: eloxovaný hliník v matném metalickém ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: VZA2MO80

Popis

SANTECH Vanová zástěna MODERN 2

Provedení: dvoukřídlá zalamovací
Celkový rozměr vanové zástěny: 80 x 140 cm
Výplň skla: transparentní sklo 4 mm
Povrch rámu: eloxovaný hliník v matném metalickém dezénu
Povrchová úprava skla: bez úpravy
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 14,5 kg

Šířka plně otevřené zástěny je nastavitelná v rozmezí 80 - 82 cm, výška je 140 cm. Šířka stěnového segmentu je 39 cm, šířka volného segmentu 37,5 cm. Šířka profilu je 2,3 cm a tloušťa profilu je 2 cm.

Dvoukřídlá vanová zástěna Santech MODERN 2 se řadí ke standardním výrobkům s vysokou funkční hodnotou. Vanová zástěna vytváří prostor pro sprchování ve vaně, zabraňuje rozstřiku vody po koupelně.

Je vyrobena z bezpečnostního čirého skla o tloušťce 4 mm. Stěnová a mezisegmentové lišty jsou vyrobeny z eloxovaného hliníku v matném metalickém dezénu. Spodní hrana je opatřena těsnící lištou ze silikonové pryže.

Vanová zástěna se skládá ze dvou dílů, které lze vzájemně sklápět. Každý díl vanové zástěny lze sklápět v úhlu 180° – tzn. dovnitř vany i ven z vany a posléze celý výrobek překlopit na stěnu. Ve složeném stavu proto nezabírá v koupelně prakticky žádné místo.

Výrobky této řady se vyrábějí v univerzálním provedení, kdy je možné vanovou zástěnu umístit na levé i pravé straně vany.

Doporučujeme pro vany: Ariela, Fiona, Fontána, Gemini, Impuls, Lake, Linea, Nova, Optima, Plus, Smart, Spring, Vega

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.