Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Bosch Masomlýnek, CompactPower, 1500 W, Bílá, bílá MFW3520W
Bosch Masomlýnek, CompactPower, 1500 W, Bílá, bílá MFW3520W Bosch Masomlýnek, CompactPower, 1500 W, Bílá, bílá MFW3520W Bosch Masomlýnek, CompactPower, 1500 W, Bílá, bílá MFW3520W Bosch Masomlýnek, CompactPower, 1500 W, Bílá, bílá MFW3520W

Bosch Masomlýnek, CompactPower, 1500 W, Bílá, bílá MFW3520W

Sleva 36%
Mlýnek na maso - elektrický, příkon 1500 W, velký plnící otvor, gumové nožičky, s úložným prostorem a zpětný chod, na plnění párků a klobás, 1 rychlost, rychlost zpracování masa 1,8 kg/min, hrubo... Zobrazit celý popis »

1 965 Kč
včetně DPH
3 055 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: MFW3520W
Váha: 4,00 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Mlýnek na maso - elektrický, příkon 1500 W, velký plnící otvor, gumové nožičky, s úložným prostorem a zpětný chod, na plnění párků a klobás, 1 rychlost, rychlost zpracování masa 1,8 kg/min, hrubost mletí 4 a 8 mm, pěchovadlo a kebbe v balení, velikost mlýnku 5, materiál plast a nerezová ocel, rozměry 25 × 16 × 23 cm (V׊×H), bílá barva

Snadná manipulace:díky praktickému držáku, uskladnění kabelu a přihrádce na disky
Bezpečnost použití:stabilní při provozu díky svému tvaru a přísavným gumovým nožičkám
Oboustranný nůž: pro perfektní výsledky
Silný motor s 1500 W Motor Block Power:zpracuje suroviny rovnoměrně a ve velmi krátkém čase
Kebbe nástavec: jednoduchá příprava specialit
Kompaktní design:je ihned připravený k použití a zároveň se snadno skladuje
Svěží design: s držadlem a prostorem na uložení sítek a kabelu
Reverzní funkce:spolehlivý způsob, jak uvolnit suroviny, které uvízly
Disk je vyroben z nerezové oceli:velmi odolný, nezávadný při kontaktu s potravinami, chuťově neutrální a snadno se čist

Včetně příslušenství
1 x plnicí pomůcka, 1 x plnicí miska, 1 x pěchovátko, 1 x přídavné pěchovátko na sálámy a uzeniny, 1 x sada děrovaných kotoučů 4 mm, 1 x sada děrovaných kotoučů 8 mm

Mlýnek je vybaven držákem pro snadný přesun
Pro ještě pohodlnější manipulaci je mlýnek BOSCH MFW3520W vybaven praktickým držákem, který oceníte v případě, že potřebujete přístroj někam přesunout a vytvořit si tak místo pro jiné činnosti.

Protiskluzové nožičky
Mlýnek na maso BOSCH MFW3520W se díky praktickým protiskluzovým nožičkám nikam během provozu nepohnu. Na povrchu tak drží stabilně a bezpečně.

Oboustranný nerezový nůž
Pro perfektní výsledky je mlýnek na maso BOSCH MFW3520W vybaven kvalitním nerezovým nožem, který je ostřený po obou stranách. Přesně toto je výhoda mlýnku BOSCH MFW3520W oproti ostatním mlýnkům, které mají obvykle pouze jednostranný. Nůž se snadno nasadí a dokonale drží. Všechny řezy jsou díky tomu provedeny rovnoměrně.

Nástavec na přípravu orientálního pokrmu Kebbe
Slyšeli jste již někdy o vynikajícím pokrmu Kebbe? Pokud ano, jistě víte jak skvěle chutná. Pokud ne, máte nyní jedinečnou možnost si jej připravit v pohodlí vašeho domova. Mlýnek na maso BOSCH MFW3520W je totiž vybaven speciálním nástavcem, pomocí kterého snadno vytvaruje taštičky, které poté naplníte a na obou stranách uzavřete.

Kompaktní velikost mlýnku BOSCH
Mlýnek na maso BOSCH MFW3520W vám nabízí kompaktní velikost, díky které je ideální i do menší kuchyně, jelikož nezabere příliš mnoho místa. Složení a rozložení mlýnku je jednoduché a rychlé. Čištění mlýnku vám zabere opravdu chvilku. Přesně proto je mlýnek nepostradatelným pomocníkem do každé domácnosti.

Praktické uložení kabelu
Již žádné složité schovávání kabelu, který by vás obtěžoval v kuchyni. Mlýnek na maso BOSCH MFW3520W je vybaven prostorem pro uložení kabelu, který snadno navinete dovnitř. Nic tak nebude koukat a motat se vám pod ruce.

Reverzní funkce mlýnku pro uvolnění zablokovaných surovin
V případě, že se některé suroviny zablokují uvnitř mlýnku BOSCH MFW3520W, nemusíte se ničeho obávat. Díky reverzní funkci se suroviny uvolní a mlýnek tak bude opět připraven na použití.

Připravte si domácí párky či klobásy
Pokud patříte mezi nadšence domácích výrobků, určitě vás potěšíme speciálním nástavcem, díky kterému připravíte chutné a perfektně vypadající domácí párky či klobásy. Maso, které použijete na párky či klobásy je čistě na vás. Dokonce můžete zkusit vytvořit i vegetariánskou variantu. Mlýnek na maso BOSCH MFW3520W vám tak pomůže potěšit všechny vaše hosty.

Kvalitní nerezová ocel
Disky mlýnku na maso BOSCH MFW3520W jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, která vám zaručí dlouhou životnost a hladký povrch. Nerezová ocel nijak neovlivňuje chuť surovin. Navíc je hygienicky nezávadná a snadno se udržuje a čistí.

Zvládne namlít rychle a rovnoměrně zpracovávané suroviny
Výkonný mlýnek na maso BOSCH MFW3520W dokáže namlít maso na všemi oblíbené hamburgery nebo domácí chutné klobásky. Aby pokrmy chutnaly nejlépe, je důležité, aby byly suroviny co nejjemněji zpracované. Přesně to vám zajistí mlýnek BOSCH MFW3520W, který díky vysokému výkonu zpracuje všechny suroviny rovnoměrně a rychle.

Mlýnek na maso nabízí integrovanou přihrádku
Benefitem mlýnku na maso BOSCH MFW3520W jsou praktické přihrádky, kde můžete pohodlně umístit veškeré příslušenství. Disky tak budete mít vždy při ruce a hezky na jednom místě.

Specifikace

Parametry
Příkon 500 W
Délka kabelu 1,2 m
Barva bílá
Rychlost mletí 1,8 kg

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.