Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Bosch Masomlýnek, ProPower, 2200 W, Černá, chrome MFW68660
Bosch Masomlýnek, ProPower, 2200 W, Černá, chrome MFW68660 Bosch Masomlýnek, ProPower, 2200 W, Černá, chrome MFW68660 Bosch Masomlýnek, ProPower, 2200 W, Černá, chrome MFW68660 Bosch Masomlýnek, ProPower, 2200 W, Černá, chrome MFW68660 Bosch Masomlýnek, ProPower, 2200 W, Černá, chrome MFW68660

Bosch Masomlýnek, ProPower, 2200 W, Černá, chrome MFW68660

Sleva 34%
Masomlýnek ProPower 2200 W Černá, chromeTechnický přehledRozměry spotřebiče: 254 x 199 x 295 mmPříkon: 800 WBlokování motoru: 2200 WRychlost mletí (kg/min): 4.3 kgBarva spotřebiče: ČernáTyp čiště... Zobrazit celý popis »

4 487 Kč
včetně DPH
6 802 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: MFW68660
Váha: 7,70 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Masomlýnek ProPower 2200 W Černá, chrome

Technický přehled
Rozměry spotřebiče: 254 x 199 x 295 mm
Příkon: 800 W
Blokování motoru: 2200 W
Rychlost mletí (kg/min): 4.3 kg
Barva spotřebiče: Černá
Typ čištění: demontovatelné příslušenství

Perfektní výsledky - maximální rychlost.
S tímto spotřebičem dosáhnete skvělých výsledků i u přísad, které jsou obtížné na zpracování. Díky velmi silnému motoru to zvládnete rychle a především precizně. Ušetříte čas a můžete se věnovat přípravě dalších pokrmů.

Německé standardy kvality pro spolehlivost a dlouhověkost.
Mlýnek na maso musí být kvalitní, aby zvládl velkou zátěž a odvedl perfektní práci. Tento mlýnek představuje vysoký německý standard kvality značky Bosch, zaručuje dlouhou životnost, spolehlivost a technickou dokonalost.

Během okamžiku zvládne překvapivě hodně.
Občas je třeba rychle zpracovat velké množství surovin. Tento vysoce kvalitní mlýnek na maso je přímo expertem na rychlé zpracování velkých objemů. Díky silnému motoru pracuje rychle a spolehlivě.

Snadná manipulace díky praktickému držáku.
Nemáte v kuchyni nebo na kuchyňské lince dostatek místa? S praktickým držákem můžete mlýnek snadno přemisťovat, kdykoliv potřebujete. Nebo ho jednoduše uklidit a uvolnit tak prostor ostatním kuchyňským potřebám.

Zablokované jídlo uvolníte stiskem jediného tlačítka.
Některé suroviny můžou mlýnek ucpávat. Uvolněte zablokované suroviny pomocí reverzní funkce. Díky ní bude váš mlýnek ihned připraven k dalšímu použití.

Pro přípravu široké škály jídel.
Příprava pokrmů může být velmi časově náročná, proto využijte tohoto skvělého pomocníka. Se struhadlem neexistují žádné limity v krájení nebo strouhání. Je vhodné pro nejrůznější suroviny od oříšků, přes zeleninu až po čokoládu.

Výkonný, ale zároveň šetrný způsob, jak získat čerstvou šťávu.
Získat čerstvou rajčatovou šťávu vyžaduje nemalé úsilí. S nástavcem na lisování ovoce si ji lehce vyrobíte sami. S tímto nástavcem zpracujete nejrůznější ovoce, bobulovité plody, měkkou zeleninu nebo rajská jablíčka. Dokonce odstraňuje i stonky z rybízu.

Párky a klobásky budete mít čerstvější než od řezníka.
Potěšte své hosty domácími klobásami a párky, které si vyrobíte přesně podlé své chuti. Vytvořte si pomocí nástavce vlastní párky a klobásy z kuřecího, hovězího nebo vepřového masa. Možná je také vegetariánská varianta.

Nástavec pro orientální kuchyni.
Vychutnejte si perfektní Kebbe, i když nemáte příliš času. Díky speciálnímu nástavci snadno zvládnete tuto lahodnou specialitu - s jeho pomocí snadno vytvarujete taštičky, naplníte a na obou stranách uzavřete.

Perforované disky pro různé druhy pokrmů.
Kvalita, na kterou se můžete vždy spolehnout - nerezová ocel má dlouhou životnost, hladký povrch, snadno se udržuje, je hygienicky nezávadná, chuťově neutrální a snadno se čistí. Všechny tyto vlastnosti jsou rozhodující při volbě kovu pro výrobu disků.

Včetně příslušenství
1 x plnicí pomůcka, 1 x plnicí miska, 1 x nástavec na lisování ovoce, 1 x pěchovátko, 1 x přídavné pěchovátko na sálámy a uzeniny, 1 x sada děrovaných kotoučů 8 mm, 1 x sada děrovaných kotoučů 3 mm, 1 x sada děrovaných kotoučů 4,8 mm

Silný motor disponuje 2200W Motor Block Power: ve velmi krátké době rovnoměrně zpracuje veškeré suroviny.
• Odolnost, vyjímečná spolehlivost a technická dokonalost - německé standardy kvality produktů značky Bosch mletí masa a ryb, strouhání zeleniny nebo lisování ovoce a zeleniny.
I pro velká množství: díky vysokému výkonu rychle zpracujete i velké množství surovin.
• Snadná manipulace díky praktickému držáku, uskladnění kabelu a přihrádce na disky.

Specifikace

Parametry
Blokování motoru 2200 W
Rychlost mletí 4,3 kg
Příkon 800 W
Délka kabelu 1 m
Barva černá

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.