Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Deramax Rozbočka pro napájení až 3ks zdrojových plašičů z jednoho zdroje 0492
Deramax Rozbočka pro napájení až 3ks zdrojových plašičů z jednoho zdroje 0492

Deramax Rozbočka pro napájení až 3ks zdrojových plašičů z jednoho zdroje 0492

Rozbočovací kablík pro napájení až 3 ks odpuzovačů Deramax z jednoho napájecího zdroje. Určeno pro zdrojové odpuzovače Deramax při použití s napájecím zdrojem Deramax-T03 (Kód 1010).Co je zdrojov... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: DERAMAX
Záruka: 2 roky
Kód / Model: 0492
Váha: 0,05 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Rozbočovací kablík pro napájení až 3 ks odpuzovačů Deramax z jednoho napájecího zdroje. Určeno pro zdrojové odpuzovače Deramax při použití s napájecím zdrojem Deramax-T03 (Kód 1010).

Co je zdrojový odpuzovač: Jedná se o výkonné odpuzovače Deramax s napájením ze síťového zdroje (adaptéru) do zásuvky. Konkrétně se jedná o tyto typy: Deramax-Profi, Deramax-Kitty, Deramax-Bird a Deramax-Bat.

K čemu je přesně určený tento rozbočovač: Pokud chcete využít více zdrojových odpuzovačů na jednom místě, není nutné aby měl každý z odpuzovačů svůj nezávislý napájecí zdroj do zásuvky, ale je možné použít jen jeden "centrální" zdroj, ke kterému připojíte tento rozbočovač a z rozbočovače můžete napájet až 3 zdrojové odpuzovače. Pokud budou odpuzovače umístěné hned vedle sebe, nebudete potřebovat prodlužovací kablíky, pokud by ale odpuzovače měly být ve větší vzdálenosti od sebe, bude nutné objednat i prodlužovací kablíky, které umožní zvětšit vzdálenost mezi jednotlivými odpuzovači až na desítky metrů.
Prodlužovací kablík najdete v naší nabídce pod názvem "Prodlužovací napájecí kablík 10 metrů pro zdrojové odpuzovače Deramax" (kód zboží: 0493).

Příklad využití: Chcete ochránit prostor proti kunám a hlodavcům pomocí ultrazvukového odpuzovače Deramax-Profi, protože se ale jedná o rozsáhlé a členité prostory, požadujete rozmístění 3 ks odpuzovačů. Stačí tedy zakoupit 3 ks odpuzovačů Deramax-Profi, 1 ks napájecího zdroje Deramax-T03 a 3 ks prodlužovacích napájecích kablíků. Výchozí délka prodlužovacích kablíků je 10 metrů, ale je možné jejich jednoduché prodloužení až na 30 metrů, takže vzdálenost mezi jednotlivými odpuzovači tak může být až 60 metrů!

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Pokud chcete napájet více zdrojových odpuzovačů Deramax z jednoho napájecího zdroje, je nutné bezpodmínečně použít napájecí zdroj Deramax-T03 (kód 1010). Není možné použít napájecí zdroj Deramax-CN01 (kód 1000), který je určený pro napájení max. 1 ks plašiče.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.