Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA Nůž na řezání trubek 25 mm 2727-20
GARDENA Nůž na řezání trubek 25 mm 2727-20 GARDENA Nůž na řezání trubek 25 mm 2727-20 GARDENA Nůž na řezání trubek 25 mm 2727-20

GARDENA Nůž na řezání trubek 25 mm 2727-20

Řezač trubek značky GARDENA je skvělým pomocníkem při řezání instalačních trubek. Ideální nástroj pro pokládku trubek GARDENA Pipeline v zahradě; trubky slouží k přepravě vody pod zemí na jakékol... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 2727-20

Popis

Řezač trubek značky GARDENA je skvělým pomocníkem při řezání instalačních trubek. Ideální nástroj pro pokládku trubek GARDENA Pipeline v zahradě; trubky slouží k přepravě vody pod zemí na jakékoliv požadované místo.

Vlastnosti

Řezání a srážení hran
S řezáním a srážením hran nabízí řezač trubek praktickou funkci 2 v 1. Nejprve se trubka zkrátí na potřebnou délku otočením, poté se ve druhém kroku vytvoří čistý řez se zkosením.

Trvanlivý řezný nůž
Integrovaný řezný nůž je obzvláště odolný, umožňuje provést až 1000 čistých řezů.

Snadná manipulace
Tvrdé plastové trubky lze díky odolnému noži velmi snadno proříznout s minimální námahou. Vznikne extrémně čistá řezná hrana, kterou lze snadno spojit pomocí spojek Quick and Easy.

Vysoká kvalita výrobku
Řezný nástroj je vyroben z vysoce kvalitních materiálů.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.