Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
RAVAK TWIN WC ovládací tlačítko satin X01739
RAVAK TWIN WC ovládací tlačítko satin X01739 RAVAK TWIN WC ovládací tlačítko satin X01739 RAVAK TWIN WC ovládací tlačítko satin X01739

RAVAK TWIN WC ovládací tlačítko satin X01739

WC OVLÁDACÍ TLAČÍTKO TWINDoladí vaši toaletu k dokonalosti. Neruší celistvost stěn, pouze dokonale slouží. Mechanismus kovového tlačítka je integrován do stěny, takže nenarušuje jeho estetickou j... Zobrazit celý popis »


Výrobce: RAVAK
Kód / Model: X01739

Popis

WC OVLÁDACÍ TLAČÍTKO TWIN

Doladí vaši toaletu k dokonalosti. Neruší celistvost stěn, pouze dokonale slouží. Mechanismus kovového tlačítka je integrován do stěny, takže nenarušuje jeho estetickou jednotnost.

  • rozměry (š/v): 247 x 165 mm
  • materiál: kov
  • barevné provedení: Satin
  • záruka: 3 roky
  • Ovládací tlačítko splachování Twin je určeno pro závěsné WC (s předstěnovým instalačním modulem).
  • Mechanismus kovového tlačítka je integrován do stěny, takže nad obklad vystupují jen minimálně a podporují tak čistý sjednocený dojem.

Sanitární keramika dnes už představuje vysoce sofistikované a komplexní řešení, které vám její užívání usnadní a zpříjemní. Proto k samotným WC a bidetům RAVAK nabízíme i široký sortiment příslušenství jako jsou nejen toaletní sedátka, ale také ovládací tlačítka splachování v několika barevných provedení a designech, aby dokonale ladila s koupelnovým vybavením nebo i instalační moduly pro různé typy stěn. Od jednoho výrobce tak získáte vše, co pro vaši koupelnu či WC potřebujete.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.