Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
KERAMAG DESIGN myDay WC sedátko klouby uš.ocel, zpomal.mech., bílá 575410000
KERAMAG DESIGN myDay WC sedátko klouby uš.ocel, zpomal.mech., bílá 575410000

KERAMAG DESIGN myDay WC sedátko klouby uš.ocel, zpomal.mech., bílá 575410000

Sleva 22%
Doprava zdarma
KERAMAG DESIGN myDay WC sedátko klouby uš.ocel, zpomal.mech., bílá 575410000 sedátko s poklopem klouby kovové dle DIN 19516 hmotnost 2,6 kg Nezaměnitelný styl řady myDay vyniká u umyvadel, kte... Zobrazit celý popis »

5 953 Kč
včetně DPH
7 631 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: KERAMAG
Záruka: 2 roky
Kód / Model: 575410000
Váha: 4,00 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Balíkovna: 0 Kč
  • PPL ParcelShop: 0 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 0 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 0 Kč
  • PPL: 0 Kč

Popis

KERAMAG DESIGN myDay WC sedátko klouby uš.ocel, zpomal.mech., bílá 575410000

sedátko s poklopem
klouby kovové
dle DIN 19516
hmotnost 2,6 kg

Nezaměnitelný styl řady myDay vyniká u umyvadel, která se vyznačují velkými oblouky, vybíhajícím úzkým okrajem a širokou rovnou plochou pro umístění armatury. Dojem výrazného odlehčení vyvolává zkosení bočních stran a zvláštní uspořádání čela umyvadla. Program myDay doplňují nová WC a bidety, jejichž strohý vzhled velmi dobře ladí s umyvadly. Markantní jsou měkce prohnuté strany a dolů protažená omlazující forma. Koupelnovou sérii myDay doplňují tvarově a funkčně sladěné vany, jejichž výrazným poznávacím znamením je rovněž velká odtoková zátka s ušlechtile působícím chromovým okrajem. Styl van se vyznačuje asymetrickou formou se širokým okrajem u stěny.

Keramag Design je silná značka, pod kterou jsou vyráběny výrobky výjimečného charakteru. Jsou to kolekce koupelnového vybavení, které se vyznačují výjimečnou péčí o detaily a jsou určeny výhradně pro náročné zákazníky. V případě Keramag to znamená více než 100 let vývoje výrobků, které přitahují svou vysokou kvalitou a výjimečným designem a reagují na potřeby svých uživatelů. Keramag Design je trvale spojena se lvem Keramag, který provázel tuto tradici vytváření trvalých hodnot od samého počátku. Díky vědomí hodnot se Keramag stal jedním z vedoucích německých výrobců sanitární keramiky, který podniká ve skupině silných mezinárodních firem a společně se koncernem Sanitec splňuje nejvyšší požadavky globálního trhu.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.