Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Prosperplast COMPOGREEN Kompostér 380 l, černý, bez balení IKL380C
Prosperplast COMPOGREEN Kompostér 380 l, černý, bez balení IKL380C Prosperplast COMPOGREEN Kompostér 380 l, černý, bez balení IKL380C Prosperplast COMPOGREEN Kompostér 380 l, černý, bez balení IKL380C Prosperplast COMPOGREEN Kompostér 380 l, černý, bez balení IKL380C

Prosperplast COMPOGREEN Kompostér 380 l, černý, bez balení IKL380C

Kompostér MODULE COMPOGREEN je vynikající a účinný nástroj na výrobu vlastního kompostu. Jeho perfektní design umožňuje zpracování odpadu na vysoce kvalitní kompost.Dokonce až 80% odpadu z Vaší d... Zobrazit celý popis »


Výrobce: PROSPERPLAST
Kód / Model: IKL380C-S411

Popis

Kompostér MODULE COMPOGREEN je vynikající a účinný nástroj na výrobu vlastního kompostu. Jeho perfektní design umožňuje zpracování odpadu na vysoce kvalitní kompost.

Dokonce až 80% odpadu z Vaší domácnosti, může být zpracováno v tomto kompostéru a následně vráceno do přírody.
Velké množství provzdušňovacích otvorů umožňuje vynikající systém provzdušňování a tím rychlejší rozklad odpadu z vaší domácnosti.

Vrstva kompostu pak ochrání před okoráním půdy, chrání jemné kořínky rostlin a mikroorganismy při teplotních výkyvech a potlačuje růst plevele. Zapracováním do zahradní půdy vylepšíte vlastnosti a získáte kyprou drobivou strukturu.

Nádoba kompostéru nemá dno (z důvodu volného styku s půdou a přístupu mikroorganismům, červů a žížal). Je opatřen víkem, bočními dvířky pro vyjímání kompostu a otvory sloužícími k provzdušňování.

Kompostér vyniká jednouduchou instalací, efektivní a odolnou konstrukcí.

Kompostér je vyroben z modifikovaného polypropylenu, odolného vůči povětrnostním podmínkám.

Parametry:
• Barva: černá
• Délka: 71,9 cm
• Šířka: 71,9 cm
• Výška: 82,6 cm
• Hmotnost: 5450 g
• Objem: 380 l
• Materiál: plast

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.