Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA Plochá hadice 38 mm 1 1/2", 10m - sada 5005-20
GARDENA Plochá hadice 38 mm 1 1/2", 10m - sada 5005-20 GARDENA Plochá hadice 38 mm 1 1/2", 10m - sada 5005-20

GARDENA Plochá hadice 38 mm 1 1/2", 10m - sada 5005-20

Sleva 4%
Plochá hadice představená značkou GARDENA, preferovanou zahradní značkou milionů majitelů domů a zahrad po celém světě, je moderní a praktickou evolucí klasické hadice na vodu. Výrobek kombinuje ... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: GARDENA
Záruka: 12 měsíců
Kód / Model: 5005-20
Váha: 2,70 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Plochá hadice představená značkou GARDENA, preferovanou zahradní značkou milionů majitelů domů a zahrad po celém světě, je moderní a praktickou evolucí klasické hadice na vodu.
Výrobek kombinuje různé výhody, špičkovou kvalitu a univerzálnost.
Plochá hadice 10 m dlouhá a během používání má průměr 38 mm (1 1/2"). Znamená to, že tato hadice je mimořádně úsporná z hlediska místa, lze ji snadno složit a úsporně uskladnit.
Obyčejné hadice vyrobené z méně pružného materiálu a s pevným průměrem lze také srolovat, ale zabírají značné množství místa. Tato plochá hadice je ve srovnání s nimi mnohem kompaktnější.
Díky svému vysoce kvalitnímu zpracování a výjimečné kvalitě pro vysoké zatížení je tato hadice vynikajícím doplňkem vašeho zahradního vybavení. Může se pochlubit trvalým tlakovým zatížením 8 barů a je schopna fungovat až do tlaku 24 barů, při kterém dojde k jejímu prasknutí. Proto je možné ji používat nejen jako každodenní zahradní hadici pro distribuci vody a ve spojení s ponornými čerpadly, ale také při zavlažování v zemědělství. Aby zvládly tyto náročné pracovní podmínky, musí být velmi odolné. Z tohoto důvodu je materiál ploché hadice dvouvrstvý a je vyrobena z PVC zesíleného síťovinou. GARDENA plochá hadice 38 mm (1 1/2") je odolná vůči UV záření a povětrnostním vlivům, takže je velmi trvanlivá a připravená k použití i za nepříznivých povětrnostních podmínek. Hadice se vyrábí v Evropě z velmi kvalitních materiálů. Pro tuto vítěznou kombinaci odolných komponentů a kvality Made in Europe, poskytuje GARDENA svým zákazníkům velmi příjemnou záruku v trvání 12 let.

Parametry:
• Délka: 10 m
• Závit: 38 mm (1 1/2")
• Použití: Pružný materiál je ideálně vhodný pro použití
s čerpadly

Obsah:
• 10 m hadice a hadicová objímka

ilustrační foto

Specifikace

Parametry
Rozměr 38mm (1 1/2") - 10m

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.