Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
RAVAK CHROME CR 064.00 Termostatická podomítková baterie, sprchová X070095
RAVAK CHROME CR 064.00 Termostatická podomítková baterie, sprchová X070095 RAVAK CHROME CR 064.00 Termostatická podomítková baterie, sprchová X070095 RAVAK CHROME CR 064.00 Termostatická podomítková baterie, sprchová X070095 RAVAK CHROME CR 064.00 Termostatická podomítková baterie, sprchová X070095 RAVAK CHROME CR 064.00 Termostatická podomítková baterie, sprchová X070095

RAVAK CHROME CR 064.00 Termostatická podomítková baterie, sprchová X070095

Podomítková termostatická baterie v designu Chrome, který zahrnuje vybavení pro celou koupelnu. Baterie je celotělová, tzn. obsahuje jak pohledovou část, tak i mosazné podomítkové těleso určené k... Zobrazit celý popis »


Výrobce: RAVAK
Kód / Model: X070095

Popis

Podomítková termostatická baterie v designu Chrome, který zahrnuje vybavení pro celou koupelnu. Baterie je celotělová, tzn. obsahuje jak pohledovou část, tak i mosazné podomítkové těleso určené k zabudování do zdi. Termostatická baterie zajistí nastavenou teplotu teplé vody.

Technické parametry:
- kartuš (průměr, materiál): 35 mm, keramická
- provedení: termostatická, bez přepínače, celotělová - není určená pro R-box
- záruka na baterii: 5 let
- vhodná: do sprchových koutů s jednou sprchou nebo k vaně (např. vaně Chrome) s napouštěním přepadem, bez možnosti sprchování
- doplňky: sprchový set a další příslušenství, příslušenství Chrome, koupelnové doplňky Chrome

Baterie je celotělová. Obsahuje vlastní pohledovou část zapadajcí do konceptu Chrome, tak i mosazné podomítkové těleso pro přímé zabudování do zdi.
Termostatická baterie dokáže vyrovnávat výkyvy tlaku v potrubí a v teplotě vody, a tak zajistí, že ze sprchy vždy poteče voda tak teplá, jak si ji nastavíte.
Pro ucelené řešení a designový soulad koupelny doporučujeme baterie Chrome kombinovat s ostatními výrobky konceptu Chrome a dalším příslušenstvím RAVAK. Na vnější čištění doporučujeme používat přípravek RAVAK Cleaner Chrome.

Doporučujeme protočení ovladače teploty do maximálních poloh čas od času (v závislosti na tvrdosti vody), aby nedocházelo k usazování vodního kamene.

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.