Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAPHO KIMURA Podomítková sprchová termostatická baterie, 3 výstupy, chrom KU392
SAPHO KIMURA Podomítková sprchová termostatická baterie, 3 výstupy, chrom KU392 SAPHO KIMURA Podomítková sprchová termostatická baterie, 3 výstupy, chrom KU392

SAPHO KIMURA Podomítková sprchová termostatická baterie, 3 výstupy, chrom KU392

SAPHO KIMURA Podomítková sprchová termostatická baterie, 3 výstupy, chrom Termostatické směšovací baterie jsou navrženy tak, aby poskytovaly pohodlné ovládání, šetřily vodu a energii na vytápění... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SAPHO
Kód / Model: KU392

Popis

SAPHO KIMURA Podomítková sprchová termostatická baterie, 3 výstupy, chrom

Termostatické směšovací baterie jsou navrženy tak, aby poskytovaly pohodlné ovládání, šetřily vodu a energii na vytápění. Nabízí vysokou přesnost regulace požadované teploty bez pracného nastavování jako u klasických baterií. Design baterii KIMURA představuje jednoduchý nadčasový styl klasické válcové formy.

JAK FUNGUJE TERMOSTATICKÁ BATERIE?
Termostatická baterie je již z výroby nastavena na teplotu vody 38°C. Po spuštění vody otáčením horní rukojeti Vám tedy poteče voda o teplotě 38°C. Pokud budete chtít vodu chladnější, stačí otočit spodní rukojetí směrem doprava. Pokud budete požadovat naopak vodu teplejší, zatlačte bezpečnostní STOP pojistku a otočíte směrem doleva. Průtok vody a to, zda Vám voda poteče z ruční, z hlavové sprchy nebo do vany, si volíte otáčením horní rukojeti.

Přepínač vody je integrovaný do horní ovládací rukojeti.
Výstup: 3x ˝
STOP pojistka - bezpečný systém proti opaření.
Materiál: mosaz (tělo baterie i ovládací rukojeti)
Povrchová úprava: chrom.
Integrované filtry na vstupu baterie
Součástí balení je podomítkové těleso.

Baterie je továrnou nastavena a odzkoušena při tlaku 3 bar na obou vstupech. Za těchto podmínek je funkčnost baterie optimální s jakýmkoliv typem ohřevu vody. Při tlaku nad 5bar doporučujeme instalaci redukčního ventilu!


CO NABÍZÍ PODOMÍTKOVÉ TERMOSTATICKÉ BATERIE KIMURA:

JSOU BEZPEČNÉ
díky blokaci STOP pojistky nemůže voda na výstupu překročit teplotu 38 °C. Teplotu lze zvýšit pouze po odblokování /stlačení bezpečnostního knoflíku na rukojeti. Tuto funkci ocení především rodiny s dětmi.

BEZPEČNÉ OVLÁDACÍ PRVKY
Kovové ovládací prvky termostatické baterie jsou navrženy pro snadné ovládání v mokrém prostředí.

DVĚ FUNKCE INTEGROVANÉ DO JEDNOHO OVLÁDACÍHO PRVKU
výběr, zda Vám voda poteče do ruční nebo hlavové sprchy se provádí otočením jedné rukojetí. Jak snadné a rychlé.

HYGIENIČNOST, PRAKTIČNOST A DESIGN POZNÁTE PŘI ÚKLIDU
při návrhu baterií je jedním z hledisek i snadná údržba. Baterie KIMURA nemá žádné zbytečné záhyby, které se špatně ošetřují a ve kterých se drží nečistoty a vodní kámen.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.