Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
INTEX Easy Set Pool Bazén 366 x 76 cm s kartušovou filtrační pumpou 28132NP
INTEX Easy Set Pool Bazén 366 x 76 cm s kartušovou filtrační pumpou 28132NP INTEX Easy Set Pool Bazén 366 x 76 cm s kartušovou filtrační pumpou 28132NP INTEX Easy Set Pool Bazén 366 x 76 cm s kartušovou filtrační pumpou 28132NP INTEX Easy Set Pool Bazén 366 x 76 cm s kartušovou filtrační pumpou 28132NP

INTEX Easy Set Pool Bazén 366 x 76 cm s kartušovou filtrační pumpou 28132NP

Sleva 30%
Pro osvěžení v horkých dnech se zaručeným faktorem pobavení pro celou rodinu, to vše nabízí bazén Easy Set velikosti O 366 x 76 cm od světového výrobce firmy INTEX. Objem vody při naplnění 80% 5.... Zobrazit celý popis »

1 949 Kč
včetně DPH
2 771 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: INTEX
Záruka: 2 roky
Kód / Model: 28132NP
Váha: 14,80 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Pro osvěžení v horkých dnech se zaručeným faktorem pobavení pro celou rodinu, to vše nabízí bazén Easy Set velikosti O 366 x 76 cm od světového výrobce firmy INTEX. Objem vody při naplnění 80% 5.621 l, čas montáže ca. 15 minut. Tloušťka folie podlahy 0,30 mm, stěny 0,50 mm a prstence 0,32 mm se postarají o vysokou stabilitu a jistotu. Pro optimální filtraci vody zaručuje kartušová filtrace ECO 2.006 l/h.

Přehled údajů:

  • Bazén O 366 x 76 cm
  • Objem vody při 80 % naplnění: 5.621 l
  • Tloušťka folie podlahy 0,30 mm
  • Tloušťka folie stěn 0,50 mm
  • Tloušťka folie prstence 0,32 mm
  • Kartušová filtrace ECO 2.006 l/h

Tloušťka materiálu a kvalita:
Dno a boční stěny této série bazénů jsou vyrobeny ze 3 vrstev materiálu SUPER-TOUGH®. Tento velice pevný materiál se skládá a z polyesterové podkladové tkaniny se silným, oboustranně nalaminovaným PVC. SUPER-TOUGH® je odolný proti benzínu, oleji, slané vodě a obzvlášť odolný proti oděru, nárazu a slunečnímu záření.

Stability aStabilita a bezpečnost:
Patentovaný tvar od INTEX zajišťuje maximální stabilitu Vašeho bazénu bez potřeby dodatečné opory kovových výstuží a podpěr.

Nafukovací prstenec a vzduchový venil:
K nafouknutí prstence slouží extra velký vzduchový ventil. Tento je standardně vybaven ochranou proti zpětnému úniku vzduchu, aby se minimalizoval únik vzduchu při zavírání ventilu.

Vypouštění a bezpečnost:
Tyto bazény standardně disponují šroubovacím vypouštěcím ventilem na vnější straně a tlakovým uzávěrem na vnitřní straně bazénové fólie. Tento slouží nejen k vyšší bezpečnosti, ale zároveň chrání před neúmyslným vypuštěním bazénu.

Praktičtí pomocníci:
Nejen montáž, ale i demontáž = vypuštění bazénu by mělo být rychlé a jednoduché. Za tímto účelem je již v základní výbavě vypouštěcí zařízení s připojením na hadici. Musíte jen odšroubovat vypouštěcí ventil a připojit zahradní hadici. Zbytek se dokončí sám, žádné ponorné čerpadlo není zapotřebí.

Připojení fitlrace:
Bazén je standardně vyráběn s hadicovými přípojkami o O 32 mm k filtračním zařízením INTEX, typ ECO. Pro bezproblémové připojení doporučujeme použití těchto filtrací, neboť nejenže disponují potřebnými spojkami, ale také skvělým filtračním výkonem. U ostatních modelů musí být součástky k připojení zakoupeny dodatečně.

Uzávěr přípojky k filtraci:
Chcete používat Váš bazén i bez připojení filtrace?
Chcete vyměnit filtrační kartuši?
Právě se provádí údržba Vašeho filtračního čerpadla?
Žádný problém!
Jednoduše použijte k uzavření přípojky k filtraci uzávěr, který je součástí již v základní výbavě. K uzavření jej zmáčkněte v otvoru přípojky k filtraci na vnitřní straně bazénové fólie. Rychle, jednoduše, efektivně.


ilustrační foto

Specifikace

Parametry
Výška bazénu 0,76 m
Bazén s kartušovou filtrací
Tvar bazénu kruh
Rozměr bazénu 3,66 m
Barva modrá
Zdroj napájení 220-240 V

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.