Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
STEINBACH Solární plachta pro bazény Easy & Frame Pool o průměru 549 cm 036055
STEINBACH Solární plachta pro bazény Easy & Frame Pool o průměru 549 cm 036055 STEINBACH Solární plachta pro bazény Easy & Frame Pool o průměru 549 cm 036055

STEINBACH Solární plachta pro bazény Easy & Frame Pool o průměru 549 cm 036055

Tato solární krycí plachta nabízí jendoduchou a ekonomickou možnost jak Vaší bazénovou vodu ohřát. Tato 150 g/m2 silná folie je vyrobena v rozměru ca. O 534 cm a je vhodná pro všechny typy bazénů... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 036055

Popis

Tato solární krycí plachta nabízí jendoduchou a ekonomickou možnost jak Vaší bazénovou vodu ohřát. Tato 150 g/m2 silná folie je vyrobena v rozměru ca. O 534 cm a je vhodná pro všechny typy bazénů do této velikosti. U menších bazénů může být tato folie přizpůsobena velikosti tj. zastřižena.
- 3 - 5 °C teplejší voda
- Delší koupací sezóna
- Jednoduché umístění a použití

Zajímavosti produktu:
- Ohřívá vodu ve Vašem bazénu pomocí sluneční energie
- Snižuje odpařování vody
- Snižuje náklady na ohřev vody až o 70 %
- Snižuje nároky na čištění bazénu a spotřebu bazénové chemie

Princip
Solární plachta se vzduchovými bublinkami položí přímo na hladinu vody. Tím se redukuje odpařování vody; zabrání se rychlému ochlazení vody, např. při silném větru, přes noc. Ztráta tepla je díky solární krycí plachtě podstatně nižší. Přirozená sluneční energie ohřívá vodu v bazénu ve spojení s termoizolační plachtou až o 5 °C, náklady na vyhřívání se tak sníží až o 70%.

Menší znečištění
Solární plachta zabraňuje tomu, aby se na dně bazénu usazovalo listí. Tím dochází ke snížení nákladů na čištění a tím i redukci použité bazénové chemie.

Návratnost
Součtem těchto výhod se Vám nádklady na pořízení zakrytí v krátkém čase vrátí.

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.