Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
KÄRCHER Univerzální čistič bez tenzidů RM 770, 1l 6.295-489.0
KÄRCHER Univerzální čistič bez tenzidů RM 770, 1l 6.295-489.0

KÄRCHER Univerzální čistič bez tenzidů RM 770, 1l 6.295-489.0

Díky své všestrannosti a čisticí síle je ideální volbou pro profesionální čištění všech textilních, pružných a tvrdých podlahových krytin: univerzální čistič bez povrchově aktivních látek RM 770 ... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: KÄRCHER
Záruka: 2 roky
Kód / Model: 6.295-489.0
Váha: 1,20 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Díky své všestrannosti a čisticí síle je ideální volbou pro profesionální čištění všech textilních, pružných a tvrdých podlahových krytin: univerzální čistič bez povrchově aktivních látek RM 770 od společnosti Kärcher. Je dostatečně výkonný, aby odstranil nečistoty na bázi oleje, mastnoty a minerálů, zatímco jeho složení bez povrchově aktivních látek účinně snižuje opětovné znečištění textilních povrchů a mikroporézních kamenných a keramických dlaždic. Tento čisticí prostředek bez obsahu rozpouštědel a enzymů lze použít pro všechny účely, od extrakce rozprašováním pomocí našich extrakčních strojů Puzzi až po čištění pomocí podlahových mycích strojů a strojů na čištění koberců a dokonce i pro ruční průběžné čištění. Jeho nízkopěnivost zajišťuje obzvláště efektivní využití objemu nádrže strojů. Dodavatelé služeb mohou těžit také z obzvláště vysoké úrovně bezpečnosti uživatelů, protože univerzální čisticí prostředek RM 770, který neobsahuje povrchově aktivní látky, je zcela netoxický.

Technické údaje

Velikost balení (l)1
Jednotka balení (Kusy)12
Hodnota pH8,7
Hmotnost včetně obalu (kg)1,2
 
 
 
 

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.