Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SFA Antikalk prostředek pro údržbu čerpadel 5 l
SFA Antikalk prostředek pro údržbu čerpadel 5 l

SFA Antikalk prostředek pro údržbu čerpadel 5 l

SANIBROY ANTIKALK čistič sanitárních čerpadel 5 l• SFA® ANTIKALK byl vyvinut speciálně pro čištění sanitárních čerpadel (mimo čerpadla SA... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SANIBROY
Kód / Model: ANTIKALK

Popis

SANIBROY ANTIKALK čistič sanitárních čerpadel 5 l

• SFA® ANTIKALK byl vyvinut speciálně pro čištění sanitárních čerpadel (mimo čerpadla SANICONDENS®, SANICONDENS® Best) s cílem prodloužit životnost sanitárních čerpadel.
• SFA® ANTIKALK nepředstavuje žádné nebezpečí pro odpadní potrubní systémy a je vybaven uzávěrem s dětskou pojistkou.
• SFA® ANTIKALK vám umožní základní čištění systému sanitárního čerpadla

Čištění
• Čištění sanitárních čerpadel závisí na tvrdosti vody, která je splachována do čerpadla a na četnosti používání sanitárního čerpadla.
• Výše uvedené čištění nenahrazuje pravidelnou kontrolu a čištění čerpadla v servisním středisku, vodní kámen a nadměrné usazeniny nečistot nelze odstranit mechanickým způsobem, nepokoušejte se je odstranit, dochází k mechanickému poškození dílů čerpadla, požádejte o odstranění vodního kamene a nadměrných nečistot v autorizovaném servisním středisku. Kontrolu v servisním středisku doporučujeme maximálně po jednom roce používání, nebo častěji, záleží na intenzitě využití čerpadla.

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.