Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
JUNKERS ZBS 22/100SE-3 MA CerapurModul stacionární kondenzační jednotka
JUNKERS ZBS 22/100SE-3 MA CerapurModul stacionární kondenzační jednotka JUNKERS ZBS 22/100SE-3 MA CerapurModul stacionární kondenzační jednotka JUNKERS ZBS 22/100SE-3 MA CerapurModul stacionární kondenzační jednotka

JUNKERS ZBS 22/100SE-3 MA CerapurModul stacionární kondenzační jednotka

Energetický štítek: A Odtah spalin: turbo Tepelný výkon [kW]: 7,3 - 23,6 Objem zásobníku [l]: 101 Minimální doba ohřevu na 60 °C [min]: 23 Maximální průtočné množství TV při 40 °C [l/min]: 13 Nor... Zobrazit celý popis »


Výrobce: JUNKERS
Kód / Model: 7738100485

Popis

Energetický štítek: A
Odtah spalin: turbo
Tepelný výkon [kW]: 7,3 - 23,6
Objem zásobníku [l]: 101
Minimální doba ohřevu na 60 °C [min]: 23
Maximální průtočné množství TV při 40 °C [l/min]: 13
Normovaný stupeň využití [%]: 109
Třída NOx: 5
Elektrické krytí [IP]: X4D
Rozměry kotle v/š/h [mm]: 1515/600/600
Celková hmotnost kotle bez obalu [kg]: 108

CerapurModul je nutno doplnit připojovacím příslušenstvím

Výhody na první pohled:
- energeticky úsporný kotel s vysokým normovaným stupněm využití až 109 %
- nejvyšší komfort přípravy teplé vody díky zásobníku s vrstveným ohřevem o objemu 100 l a 150 l
- využití principu kondenzace i při přípravě teplé vody
- funkce Eco pro přípravu teplé vody s až 10 % úsporou energie
- elektronicky řízené čerpadlo s nízkou spotřebou elektrické energie
- patentovaný algoritmus SolarInside pro optimální využívání solární energie
- šetrný k životnímu prostředí obzvláště nízkými emisemi
- optimalizovaný režim čerpadla
- kompaktní rozměry kotlů pro úsporu místa
- jednoduchá obsluha kotle díky elektronické řídicí jednotce Bosch Heatronic® III a textovému displej vestavěné regulace
- na nestandardní provozní stavy kotle upozorní zvukový signál

Efektivní využití kondenzace pro přípravu teplé vody
Kotle řady CerapurModul nabízejí teplo a komfort teplé vody na vysoké úrovni. Výhodou spojení kondenzačního kombinovaného kotle s vrstveným zásobníkem je schopnost pracovat v kondenzačním režimu i po celou dobu přípravy a odběru teplé vody. Pro konečného uživatele to znamená efektivnější využití přídavného tepla obsaženého ve spalinách a mnohem menší provozní výdaje za nastavený komfort teplé vody.

High-tech technologie přípravy teplé vody
Moderní vrstvený způsob přípravy teplé vody umožňuje dosahovat až o 17 % vyšší účinnosti než u běžných zásobníků. Voda se ohřívá v externím tepelném výměníku, přitéká shora do zásobníku a opět se odebírá shora. Tak je stále k dispozici dostatečné množství teplé vody. V číslech: v této jednotce vrstvený zásobník o objemu 75 l poskytuje komfort přípravy teplé vody běžného 150 l zásobníku.
Optimalizovaný režim čerpadla

U kotlů CerapurModul funguje optimalizovaný režim čerpadla ve spojení s ekvitermní regulací a elektronickou řídicí jednotkou Bosch Heatronic® 3. Optimalizovaný režim se aktivuje, jakmile se připojí ekvitermní regulace. Tento optimalizovaný režim čerpadla šetří náklady na energii, neboť čerpadlo se přizpůsobí hydraulickému režimu zcela automaticky – běží jen tehdy, pokud je teplo skutečně požadováno.
Funkce Eco přípravy teplé vody

V rámci funkce Eco přípravy teplé vody si můžete vybrat režim „Comfort“ nebo obzvláště úsporný režim „Eco“. V režimu „Eco“ se ohřívá pouze část zásobníku tj. máte k dispozici dostačující množství teplé vody bez ztráty komfortu. V úsporném režimu „Eco“ lze tak snížit ztráty způsobené přirozeným chladnutím již ohřáté nevyužité vody. U solární varianty kotle CerapurModul Solar z tohoto režimu vyplývá ještě další výhoda – zvyšuje se objem vody, který může být sluncem ohřátý. Budete-li potřebovat větší množství teplé vody, jednoduše změňte režim na „Comfort“, tím se ohřeje větší množství vody v zásobníku, ale i tak bude příprava teplé vody díky vrstvenému způsobu přípravy teplé vody efektivní. Využíváním funkce Eco přípravy teplé vody získáte až 10 % úsporu energie.

Stacionárních kondenzační jednotka CerapurModul Vám nabízí úspornou kondenzační technologii pro vytápění i přípravu teplé vody v jednom přístroji. Díky kombinaci vrstveného zásobníku a kondenzačního kotle získáváte vysoký komfort přípravy teplé vody i energeticky úsporné zařízení.

Kotle CerapurModul jsou vybaveny energeticky úsporným oběhovým čerpadlem a splňují tak nové legislativní směrnice a nařízení EU týkající se prodeje zdrojů tepla pro vytápění a přípravu teplé vody.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.