Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Honeywell ROUND termostat digitální bezdrátový pokojový Y87RF2024
Honeywell ROUND termostat digitální bezdrátový pokojový Y87RF2024

Honeywell ROUND termostat digitální bezdrátový pokojový Y87RF2024

Sleva 31%
Bezdrátový jednozónový termostat Round přináší jednoduchou a cenově dostupnou regulaci teploty pro vaši domácnost nebo kancelář. Jeho moderní a zároveň stylový design se hodí do každého interiéru... Zobrazit celý popis »

2 107 Kč
včetně DPH
3 059 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: HONEYWELL
Záruka: 2 roky
Kód / Model: Y87RF2024
Váha: 0,30 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Bezdrátový jednozónový termostat Round přináší jednoduchou a cenově dostupnou regulaci teploty pro vaši domácnost nebo kancelář. Jeho moderní a zároveň stylový design se hodí do každého interiéru. Ovládání termostatu je velmi snadné. Stačí jen otáčet obvodovým prstencem doleva pro snížení a doprava pro zvýšení požadované teploty.

Reléová jednotka BDR91 je pak určená pro spínání zdrojů tepla. V případě, že systém Evotouch vyšle požadavek na sepnutí zdroje tepla, je signál bezdrátově přenesen do reléové jednotky, která zdroj tepla sepne. lokalizovaná verze určená pro ČR sada obsahuje termostat T87RF2025 a releový modul BDR91 díky své jednoduchosti ideální i pro seniory

Bezdrátový jednozónový termostat Evohome Round
Honeywell Round je moderní digitální prostorový termostat s podsvíceným displejem a velmi snadným ovládáním. Pro zvýšení teploty jednoduše otočíte obvodovým prstencem doprava, nebo doleva pro snížení teploty. Honeywell Round je bezdrátový a k propojení s kotlem není potřeba žádných kabelů. Termostat můžete umístit kdekoliv v domácnosti a toto umístění libovolně měnit podle svých aktuálních potřeb. Napájen je dvojicí baterií typu AA s životností až 2 roky a na jejich nízkou kapacitu nabití vás upozorní indikátor.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.