Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
KETER CREATIVE FUN TABLE stoleček na hraní, tyrkysová/červená 17184058
KETER CREATIVE FUN TABLE stoleček na hraní, tyrkysová/červená 17184058 KETER CREATIVE FUN TABLE stoleček na hraní, tyrkysová/červená 17184058 KETER CREATIVE FUN TABLE stoleček na hraní, tyrkysová/červená 17184058 KETER CREATIVE FUN TABLE stoleček na hraní, tyrkysová/červená 17184058 KETER CREATIVE FUN TABLE stoleček na hraní, tyrkysová/červená 17184058

KETER CREATIVE FUN TABLE stoleček na hraní, tyrkysová/červená 17184058

Sleva 24%
Keter CREATIVE FUN TABLE je dětský kreativní stolek, se kterým děti zažehnají nudu a užijí si s ním obří porci zábavy i ponaučení. Jedná se totiž o skvělý naučný prostředek, který jim pomůže s ro... Zobrazit celý popis »

799 Kč
včetně DPH
1 050 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: KETER
Záruka: 2 roky
Kód / Model: 231588
Váha: 4,55 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Keter CREATIVE FUN TABLE je dětský kreativní stolek, se kterým děti zažehnají nudu a užijí si s ním obří porci zábavy i ponaučení. Jedná se totiž o skvělý naučný prostředek, který jim pomůže s rozvojem důležitých dovedností. Členité rozdělení na jednotlivé přihrádky umožní tvůrčí uspořádání celého pracovního prostoru, kdy si vaše ratolest osvojí organizační schopnosti a naučí se pořádku. Stolek se prodává samostatně bez příslušenství, proto je třeba vašim ratolestem lopatky, hrabičky, bábovičky a kyblíky dokoupit.

Právě přihrádky poskytují mnoho prostoru pro ponaučení i nevšední hry, jako je kupříkladu tvorba s kreativním pískem. Když je zavřený, slouží jako klasický dětský stolek, na kterém mohou děti kreslit, malovat a věnovat se dalším tvořivým aktivitám. Dětem tak tento barevně rozmanitý stůl pomůže zábavnou formou s rozvojem jejich fantazie a dalších tvůrčích schopností, které jistojistě využijí na své cestě životem. Ať už tedy v dospělosti zvolí jakýkoliv směr, vždy tak naleznou správné či dokonce inovativní řešení různorodých problémů a otázek a poradí si tak s každou vystavenou překážkou.

Ergonomický design stolku zaručí zvýšenou bezpečnost a pohodlí při hře, takže i neposedné děti vydrží v poklidu po mnohem delší dobu. Stůl má velice stabilní a robustní konstrukci z kvalitních a vysoce odolných plastů, které rapidně prodlouží jeho životnost. Je možné jej umístit do dětského pokoje, na zahradu či na terasu vašeho domu, kdy stolek chrání speciální vrstva proti UV záření, takže pestré barvy stolku nikdy nevyblednou a budou tak stále zářit novotou i po dlouhých letech každodenního používání.

Parametry:

  • Rozměry produktu: 79 x 56 x 50 cm
  • Rozměry balení: 78 x 60 x 16 cm
  • Čistá hmotnost: 3,80 kg
  • Materiál: plast
  • Barva: tyrkysová/červená
  • Doporučený věk: 1,5+

ilustrační foto

Specifikace

Parametry
Barva tyrkysová/červená
Materiál plast
Věk 3-9 let, 0-2 let
Šířka 79 cm
Hloubka 56 cm
Výška 50 cm

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.