Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA NatureUp! základní sada vertikální 13150-20
GARDENA NatureUp! základní sada vertikální 13150-20 GARDENA NatureUp! základní sada vertikální 13150-20 GARDENA NatureUp! základní sada vertikální 13150-20 GARDENA NatureUp! základní sada vertikální 13150-20 GARDENA NatureUp! základní sada vertikální 13150-20

GARDENA NatureUp! základní sada vertikální 13150-20

GARDENA NatureUp! základní sada vertikální je flexibilní systém určený pro proměnu holých stěn na opravdu zářící plochy s užitkovými rostlinami, bylinkami a zeleninou velmi snadným a nekomplikova... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 13150-20

Popis

GARDENA NatureUp! základní sada vertikální je flexibilní systém určený pro proměnu holých stěn na opravdu zářící plochy s užitkovými rostlinami, bylinkami a zeleninou velmi snadným a nekomplikovaným způsobem bez vynaložení větší námahy. Systém s květináči, vyrobený z plastu odolného vůči povětrnostním podmínkám, je modulární, rozšiřitelný a lze jej skládat bez pomoci nářadí. Květináče mohou stát na podlaze nebo být bezpečně pověšené na zdi. Odtokový systém v každém květináči slouží jako prevence proti přemokření. Přebytečná voda odtéká do misky na podlahové desce. Díky tomu zůstanou zdi i podlaha čisté.

Sada obsahuje:
- 3 vertikální květináče
- 3 víka
- 1 podlahovou desku
- 12 spojovacích klipů.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.