Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Deramax Kablík pro připojení zdrojových plašičů k 12V akumulátoru 0491
Deramax Kablík pro připojení zdrojových plašičů k 12V akumulátoru 0491

Deramax Kablík pro připojení zdrojových plašičů k 12V akumulátoru 0491

Napájecí kablík pro napájení zdrojových plašičů Deramax z 12V akumulátoru. Délka kablíku je 2 metry.• Co je zdrojový plašič (odpuzovač): Jedná se o výkonné plašiče Deramax s napájením ze síťového... Zobrazit celý popis »


Výrobce: DERAMAX
Kód / Model: 0491

Popis

Napájecí kablík pro napájení zdrojových plašičů Deramax z 12V akumulátoru. Délka kablíku je 2 metry.

• Co je zdrojový plašič (odpuzovač): Jedná se o výkonné plašiče Deramax s napájením ze síťového zdroje (adaptéru) do zásuvky. Konkrétně se jedná o tyto typy: Deramax-Profi, Deramax-Kitty, Deramax-Bird a Deramax-Bat.

• Jak dlouho udrží 12 V akumulátor v chodu některý ze zdrojových plašičů Deramax: Plně nabitý akumulátor s kapacitou 30 Ah udrží odpuzovač v chodu po dobu 30 dnů (předpokládá se samozřejmě akumulátor v dobrém stavu).

Napájení jednoho zdrojového plašiče Deramax z 12 V akumulátoru:
Pokud chcete napájet některý ze zdrojových plašičů Deramax z 12 V akumulátoru nebo ze solárního systému s nominálním napětím 12 V, budete potřebovat tento napájecí kablík.
Na jednom konci kablíku je připojovací konektor pro zasunutí do napájecí zdířky zdrojového plašiče (odpuzovače) Deramax, na druhém konci jsou pak 2 krokosvorky (červená a černá) pro připojení ke kladnému a zápornému pólu akumulátoru (+ a -). Součástí kablíku je také pojistkový držák s výměnnou trubičkovou pojistkou. Celková délka kablíku je 2 metry.

Možné napájení více plašičů Deramax z jednoho akumulátoru:
Pokud potřebujete napájet současně více plašičů z jednoho akumulátoru, je možné toto řešit přikoupením rozbočovacího kablíku pro napájení až 3 ks zdrojových plašičů a ev. přikoupením i prodlužovacích kablíků. Pokud budou plašiče umístěné hned vedle sebe, nebudete potřebovat prodlužovací kablíky, pokud by ale plašiče měly být ve větší vzdálenosti od sebe, doporučujeme objednat i prodlužovací kablíky, které umožní zvětšit vzdálenost mezi jednotlivými plašiči (odpuzovači) až na desítky metrů.
Rozbočovací kablík najdete v naší nabídce pod názvem "Rozbočovací kablík pro napájení až 3 ks plašičů z jednoho zdroje" (kód zboží 0492).
Prodlužovací kablík najdete v naší nabídce pod názvem "Prodlužovací napájecí kablík 10 metrů pro zdrojové plašiče Deramax" (kód zboží: 0493).

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.