Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SEMO Třapatka nachová 5913
SEMO Třapatka nachová 5913 SEMO Třapatka nachová 5913

SEMO Třapatka nachová 5913

Novinka
SEMO Třapatka nachová 5913 Echinacea purpurea (L.) Moench. Třapatka nachová Purpur je mohutná, trsnatá trvalka pro výsadby do trvalkových záhonů v kombinaci s trávami, ale i k řezu a sušení vy... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 5913

Popis

SEMO Třapatka nachová 5913

Echinacea purpurea (L.) Moench.

Třapatka nachová Purpur je mohutná, trsnatá trvalka pro výsadby do trvalkových záhonů v kombinaci s trávami, ale i k řezu a sušení vystouplých středových terčů - semeníků. Řezané květy vydrží dlouho ve váze. Třapatka má i léčivé účinky. Nejlépe se jí daří na slunci, v humózní a propustné půdě. Rostliny jsou silné a odolné vůči suchu.

Echinacea má celou řadu léčivých účinků. Po zevní aplikaci Vám zhojí rány a zranění. Mnohem významnější je však její vliv na zvyšování imunity organismu. Vede k aktivaci bílých krvinek, tzv. lymfocytů, které jsou schopny pohltit původce infekce přímo v organismu člověka a také produkovat protilátky. Díky tomu vykazuje značnou antibiotickou aktivitu, a to nejen proti bakteriím, ale také proti virům.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.