Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA Combisystem Set zahradního nářadí s konví, 8966-30
GARDENA Combisystem Set zahradního nářadí s konví, 8966-30 GARDENA Combisystem Set zahradního nářadí s konví, 8966-30 GARDENA Combisystem Set zahradního nářadí s konví, 8966-30 GARDENA Combisystem Set zahradního nářadí s konví, 8966-30 GARDENA Combisystem Set zahradního nářadí s konví, 8966-30 GARDENA Combisystem Set zahradního nářadí s konví, 8966-30

GARDENA Combisystem Set zahradního nářadí s konví, 8966-30

Tato praktická sada představuje perfektní start do světa GARDENA drobného nářadí. Obsahuje multifunkční konev s mnoha možnostmi použití, například pro nahrnování půdy nebo pro zavlažování. Tato s... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 8966-30

Popis

Tato praktická sada představuje perfektní start do světa GARDENA drobného nářadí. Obsahuje multifunkční konev s mnoha možnostmi použití, například pro nahrnování půdy nebo pro zavlažování. Tato sada dále zahrnuje květinovou lopatku, zahradní nůžky a pár rukavic pro sázení a práci s půdou.

- Multifunkční zavlažovací konev
Pevná plastová multifunkční konev se dá použít jako kompaktní zavlažovací konev nebo k nabírání zeminy.

- Květinová lopatka Classic
GARDENA květinová lopatka Classic je optimálním nástrojem pro sázení a přesazování rostlin v květinových truhlících, květináčích a na záhoncích.

- Nůžky Classic
GARDENA nůžky Classic jsou především vhodné ke stříhání květin a čerstvých, mladých výhonků. Jsou vybaveny horním nožem s nepřilnavým povlakem a spodním nožem vyrobeným z nerezavějící oceli. Ergonomicky tvarované rukojeti zaručují pohodlí při manipulaci. Včetně žlábku pro odvod mízy, integrovaného odřezávače drátu a jednoručního bezpečnostního uzávěru. Maximální průměr střihu je 20 mm.

- Rukavice pro sázení a práce s půdou
GARDENA rukavice pro sázení a práce s půdou poskytují speciální ochranu rukou při sázení, především při práci s vlhkou půdou. Latexový povlak na dlaních a na špičkách prstů dokonale a po celou dobu práce chrání ruce před vlhkostí a nečistotami. Elastická pletenina zaručuje perfektní tvar, maximální pohodlí při nošení a prodyšnost. Znamená to, že se ruce nepotí! Velikost 8/M.

Součástí:
- Multifunkční zavlažovací konev
- Květinová lopatka Classic
- Nůžky Classic
- Rukavice pro sázení a práce s půdou

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.