Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA Comfort B/M Dvoubřité zahradní nůžky 24 mm 8904-20
GARDENA Comfort B/M Dvoubřité zahradní nůžky 24 mm 8904-20 GARDENA Comfort B/M Dvoubřité zahradní nůžky 24 mm 8904-20 GARDENA Comfort B/M Dvoubřité zahradní nůžky 24 mm 8904-20

GARDENA Comfort B/M Dvoubřité zahradní nůžky 24 mm 8904-20

Ergonomické rukojeti se skvěle drží. Měkké prvky, integrované do horní rukojeti, poskytují potřebné neklouzavé vlastnosti a jsou šetrné k vašemu zápěstí v jakékoliv stříhací situaci. Ocenění za ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 08904-20

Popis

Ergonomické rukojeti se skvěle drží. Měkké prvky, integrované do horní rukojeti, poskytují potřebné neklouzavé vlastnosti a jsou šetrné k vašemu zápěstí v jakékoliv stříhací situaci.

Ocenění za design Red Dot Design Award je udělováno od roku 1955 a patří mezi největší a nejprestižnější designérské soutěže. Kritéria hodnocení: důležité speciální konstrukční vlastnosti, funkčnost, formální kvalita a vynikající design.

GARDENA zahradní nůžky Comfort s horním nožem s nepřilnavým povlakem a spodním nožem vyrobeným z nerezavějící oceli jsou optimálně vhodné pro střih květin, mladých výhonků a větviček. Ergonomicky tvarované rukojeti zajišťují při stříhání maximální pohodlí. Pružina je integrována do nůžek, takže ji nelze ztratit a je také chráněna před nečistotami. Nůžky mají praktický jednoruční uzávěr pro bezpečné skladování. Na tento výrobek je poskytována záruka v trvání 25 let.

Parametry:
- Maximální průměr stříhaného materiálu: 24 mm
- Typ střihu: Bypass
- Nůž: Precizní výbrus
- Skloněná stříhací hlava
- S drážkou na odvod mízy
- S odřezávačem drátu
- 2 polohy úchopu
- Jednoruční bezpečnostní uzávěr
- Ergonomicky tvarovaná rukojeť
- Rukojeť s dodatečnými měkkými prvky: 2x
- S antiadhezivním povlakem
- Oblast použití: stříhání silnějších větví a výhonků s větším průměrem, čerstvého dřeva

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.