Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA Hoštický substrát pro borůvky 40 l 470680
FORESTINA Hoštický substrát pro borůvky 40 l 470680

FORESTINA Hoštický substrát pro borůvky 40 l 470680

Substrát je přednostně určen pro sázení a přesazování kanadských borůvek a dalších kyselomilných rostlin. Při vysazování rostlin vyhloubíme dostatečně velkou jámu (cca 30 cm hlubokou a 1 metr šir... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 470680

Popis

Substrát je přednostně určen pro sázení a přesazování kanadských borůvek a dalších kyselomilných rostlin. Při vysazování rostlin vyhloubíme dostatečně velkou jámu (cca 30 cm hlubokou a 1 metr širokou), do které nasypeme část substrátu. Poté rostlinu zasadíme, zbývající prostor vyplníme substrátem, dobře upěchujeme a dostatečně zalijeme. Po 6 týdnech (po vyčerpání zásoby hnojiva v substrátu) začneme s pravidelným přihnojováním kombinovaným hnojivem např. Hoštickým hnojivem na borůvky s guánem, popřípadě jeho kapalnou formou, nebo organicko minerálním hnojivem Biomin na borůvky. Borůvky jsou, kromě potřeby dostatku živin, také velmi náročné na vláhu, proto je nezbytné pravidelné a dostatečné zalévání (cca 25 litrů za týden).

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.