Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA CleanSystem Comfort Kartáč na drhnutí, pracovní šířka 27cm, 5568-20
GARDENA CleanSystem Comfort Kartáč na drhnutí, pracovní šířka 27cm, 5568-20 GARDENA CleanSystem Comfort Kartáč na drhnutí, pracovní šířka 27cm, 5568-20 GARDENA CleanSystem Comfort Kartáč na drhnutí, pracovní šířka 27cm, 5568-20 GARDENA CleanSystem Comfort Kartáč na drhnutí, pracovní šířka 27cm, 5568-20 GARDENA CleanSystem Comfort Kartáč na drhnutí, pracovní šířka 27cm, 5568-20

GARDENA CleanSystem Comfort Kartáč na drhnutí, pracovní šířka 27cm, 5568-20

Sleva 30%
Kartáč na drhnutí Comfort je připojen k přívodu vody a lze ho připojit ke všem vodním násadám Original GARDENA Clean systému. Kartáč na drhnutí GARDENA Comfort dokáže odstranit i nepoddajné nečis... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: GARDENA
Záruka: 5 let
Kód / Model: 5568-20
Váha: 0,50 kg

Prodloužená záruka - 5 let Prodloužená záruka Značka kvality - 5 let záruky

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Kartáč na drhnutí Comfort je připojen k přívodu vody a lze ho připojit ke všem vodním násadám Original GARDENA Clean systému. Kartáč na drhnutí GARDENA Comfort dokáže odstranit i nepoddajné nečistoty. 27 cm široké příslušenství Original GARDENA Clean systému s různě dlouhými štětinami zaručuje intenzivní čištění, obzvláště nerovných povrchů, spojů a prohlubní. Trvalá podpora čisticího efektu je zajištěna pomocí speciální ploché rozprašovací trysky a škrabky. Kartáč na drhnutí Comfort je obzvláště vhodný pro důkladné čištění odolných povrchů, jako jsou terasy, zahradní cestičky, příjezdové cesty atd. Čistěte snadno a efektivně - s kartáčem na drhnutí GARDENA Comfort.

Parametry:
- Pracovní šířka: 27 cm
- Materiál: Štětiny, PVC
- Rozdílná délka štětin: Pro intenzivní čisticí účinek, obzvláště na nerovných podlahových plochách s mezerami a prohlubněmi, speciální plochá tryska a hrana na odstraňování zaschlých nečistot

ilustrační foto

Specifikace

Parametry
Typ Kartáč na drhnutí

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.