Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA ClickUp! Solární svítidlo 11440-20
GARDENA ClickUp! Solární svítidlo 11440-20 GARDENA ClickUp! Solární svítidlo 11440-20 GARDENA ClickUp! Solární svítidlo 11440-20 GARDENA ClickUp! Solární svítidlo 11440-20

GARDENA ClickUp! Solární svítidlo 11440-20

Se solárním svítidlem ClickUp! značky GARDENA si můžete užít relaxační večery venku. Jedná se o ideální volbu v případě, že organizujete příjemný večer na zahradě s přáteli nebo chcete mít na bal... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 11440-20

Popis

Se solárním svítidlem ClickUp! značky GARDENA si můžete užít relaxační večery venku. Jedná se o ideální volbu v případě, že organizujete příjemný večer na zahradě s přáteli nebo chcete mít na balkoně náladové osvětlení. Solární svítidlo je součástí celoročního lifestyle systému a lze jej používat po celý rok. Vyniká praktickým připojením na jedno kliknutí, takže solární svítidlo ClickUp! připojíte velmi rychle a snadno jedním kliknutím na násadu ClickUp! nebo upevnění na balkon ClickUp!

Technické údaje:

  • Akumulátor: Ano
  • Kapacita akumulátoru: 2.5 Ah
  • Typ akumulátoru: NiMh
  • Max. napětí akumulátoru: 1.5 V

ClickUp! Celoroční lifestyle system
Celoroční lifestyle systém ClickUp! je flexibilní zahradní dekorační systém. Pomocí lehce připevnitelné násady ClickUp! nebo upevění na balkon ClickUp! můžete snadno ozdobit svou vlastní zahradu nebo balkon různými dekorativními prvky v každém ročním období.

Flexibilní a stabilní
Díky praktickému připojení na jedno kliknutí lze solární svítidlo ClickUp! snadno namontovat na násadu ClickUp! nebo do upevnění na0, balkon ClickUp! a lze jej kdykoliv odejmout. Spojení mezi těmito dvěma prvky je extrémně stabilní a bez viklání.

Stýlový design ve špičkové kvalitě
Solární svítidlo kombinuje moderní a elegantní design s prvotřídní kvalitou. Polykrystalický solární modul se vyznačuje rychlým nabíjením a dlouhou životností, zatímco kvalitní plastový materiál zajistí náladové osvětlení po dobu minimálně 6 hodin.

Připravené k použití stisknutím tlačítka
Zapínání a vypínání je velmi snadné pomocí tlačítka. Po zapnutí zůstane solární svítidlo aktivní, dokud znovu nevypnete vypínač. V režimu provozu se solární svítidlo automaticky zapíná při soumraku.

Snadná výměna baterie
Solární svítidlo je napájeno komerčně dostupnou dobíjecí Ni-MH baterií (velikost AA 2500 mAh 1,2 V), kterou lze pohodlně vyměnit a je součástí balení.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.