Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Prosperplast BIRDYFEED SQUARE Krmítko pro ptáky 24,8cm, šedý kámen IBFS
Prosperplast BIRDYFEED SQUARE Krmítko pro ptáky 24,8cm, šedý kámen IBFS Prosperplast BIRDYFEED SQUARE Krmítko pro ptáky 24,8cm, šedý kámen IBFS Prosperplast BIRDYFEED SQUARE Krmítko pro ptáky 24,8cm, šedý kámen IBFS

Prosperplast BIRDYFEED SQUARE Krmítko pro ptáky 24,8cm, šedý kámen IBFS

Krmítko BIRDYFEED SQUARE pro ptáky s velkou nádobou na obilí různých velikostí. Šikmá střecha chrání krmení před deštěm. Může být zavěšeno na strom nebo připevněn k zábradlí pomocí plastové svork... Zobrazit celý popis »


Výrobce: PROSPERPLAST
Kód / Model: IBFS-405U

Popis

Krmítko BIRDYFEED SQUARE pro ptáky s velkou nádobou na obilí různých velikostí. Šikmá střecha chrání krmení před deštěm. Může být zavěšeno na strom nebo připevněn k zábradlí pomocí plastové svorky.

Krmítka vznikla pro ty, kteří chtějí přikrmovat ptáčky a usnadnit jim přežití v mrazivém zimním počasí. Pozorování ptactva v kterémkoliv ročním období je skvělým způsobem, jak naučit děti myslet proekologicky. Ptáky, které takto přilákáte na zahradu, vám posbírají i spoustu škodlivého hmyzu. Krmítka mají dekorativní vzhled a jejich jednoduchá konstrukce umožňuje snadnou údržbu..

Parametry:
• Barva: šedý kámen
• Délka: 24,8 cm
• Šířka: 18,2 cm
• Výška: 17,4 cm
• Hmotnost: 441 g
• Materiál: plast/kov

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.