Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA kovová multifunkční sprcha Premium 8107-20
GARDENA kovová multifunkční sprcha Premium 8107-20 GARDENA kovová multifunkční sprcha Premium 8107-20 GARDENA kovová multifunkční sprcha Premium 8107-20 GARDENA kovová multifunkční sprcha Premium 8107-20

GARDENA kovová multifunkční sprcha Premium 8107-20

GARDENA kovová multifunkční sprcha Premium 8107-20 Tento model kovové multifunkční sprchy Premium, v plnokovovém a plastovém provedení, s robustní stříkací hlavou a čtyřmi různými tvary stříkání... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 8107-20

Popis

GARDENA kovová multifunkční sprcha Premium 8107-20

Tento model kovové multifunkční sprchy Premium, v plnokovovém a plastovém provedení, s robustní stříkací hlavou a čtyřmi různými tvary stříkání je vskutku předurčený pro variabilní zalévání a čištění. Můžete zvolit měkké stříkání, stříkání bublinkovým proudem, intenzivní proud a plochý proud. Kromě tvaru stříkání lze individuálně a plynule regulovat také rychlost toku vody. Tvar stříkání a průtok vody můžete vybrat přesně pro dané použití. Díky optimalizovanému rozložení hmotnosti a prvkům z měkkého plastu sedí kovová multifunkční sprcha řady GARDENA Premium dobře v ruce. Multifunkční sprchui snadno spustíte impulzním ovladačem. Při delším použití je možné pohodlně zalévat se zaaretovaným ovladačem, takže jej nemusíte neustále držet stisknutý. Pro větší mnohostrannost při zalévání.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.