Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Prosperplast BIRDYFEED ROUND krmítko pro ptáky 29,4cm šedý kámen IBFR
Prosperplast BIRDYFEED ROUND krmítko pro ptáky 29,4cm šedý kámen IBFR Prosperplast BIRDYFEED ROUND krmítko pro ptáky 29,4cm šedý kámen IBFR Prosperplast BIRDYFEED ROUND krmítko pro ptáky 29,4cm šedý kámen IBFR

Prosperplast BIRDYFEED ROUND krmítko pro ptáky 29,4cm šedý kámen IBFR

Konstrukce krmítek vám umožní jejich libovolné umístění. Můžete je pověsit za nerezové lanko s karabinou (součástí balení), připevnit na kůl. Snadno tak najdete místo, které dravcům znemožní útok... Zobrazit celý popis »


Výrobce: PROSPERPLAST
Kód / Model: IBFR-405U

Popis

Konstrukce krmítek vám umožní jejich libovolné umístění. Můžete je pověsit za nerezové lanko s karabinou (součástí balení), připevnit na kůl. Snadno tak najdete místo, které dravcům znemožní útok na ptáčky. Krmítko s velkou nádobou na různě velké zrno.
Krmítka vznikla pro ty, kteří chtějí přikrmovat ptáčky a usnadnit jim přežití v mrazivém zimním počasí. Pozorování ptactva v kterémkoliv ročním období je skvělým způsobem, jak naučit děti myslet proekologicky. Ptáky, které takto přilákáte na zahradu, vám posbírají i spoustu škodlivého hmyzu. Šikmá stříška chrání krmení před deštěm a sněhem. Krmítka mají dekorativní vzhled a jejich jednoduchá konstrukce umožňuje snadnou údržbu.

Parametry:
- Délka: 29.4 cm
- Šířka: 25.8 cm
- Výška: 12.2 cm
- Hmotnost: 237 g
- Materiál: Plast
- Barva: Šedý kámen
- Kód barvy: 4O5U

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.